25 Ιανουαρίου 2022 (12:18)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Το “Δεν είναι Αθώοι” της “Αυγής”. Του Δ. Π. Ιθακήσιου

Μόνο γέλιο προκαλεί το κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της ” Αυγής”, κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά Σαμαρά και Μητσοτάκη,με τις ολόσωμες φωτογραφίες…

Αρθρογραφία Ελλαδα Ζακυνθος , 12 Οκτωβρίου, 2020 10:33

Μόνο γέλιο προκαλεί το κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της ” Αυγής”, κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά Σαμαρά και Μητσοτάκη,με τις ολόσωμες φωτογραφίες τους και τη λεζάντα “δεν είναι αθώοι”.

Γίνομαι τόσο περιγραφικός γιατί μόνον ελάχιστοι Έλληνες διαβάζουν τα φύλλα της εφημερίδας και επομένως είναι λογικό να μην κατανοούν τι τους γράφω, με τέτοια ασυναρτησία που κατέβασε η αμήχανη κούτρα του διευθυντή της εφημερίδας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί πανικός μετά τις δηλώσεις Κοντονή και προσπαθούν να κάνουν φυγή προς τα εμπρός, με τη διαφορά ότι διολισθαίνουν χειρότερα.

Για να μην τα πολυλογούμε, όντως δεν είναι αθώοι ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης, του εγκλήματος κατά της Χρυσής Αυγής. Ο ένας τους έστειλε στη Δικαιοσύνη και τους έκλεισε στη φυλακή και ο άλλος τελείωσε τη δική και θα κλειστούν στη φυλακή όποιοι κρίνει το Δικαστήριο. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τους έβγαλε τους χρησιμοποίησε σε κομβικές ψηφοφορίες και έφτιαξε ποινικό κώδικα,για να πέσουν μαλακά και να μπορούν να πολιτεύονται.

Αυτά και ένα παιδάκι τα καταλαβαίνεις πλέον. Τώρα πως η “Αυγή” εκτίθεται με τέτοιο προκλητικό πρωτοσέλιδο; Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων.

Ίσως το, από “Αυγή” μέχρι “Χρυσή Αυγή” μια χρυσή κλωστή δρόμος, να φαίνεται υπερβολικό και να μην αξίζει στα ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως ας πάρουν και τις αποστάσεις τους από τέτοια δημοσιεύματα.

 

Διονύσης Π. Ιθακήσιος

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.