24 Ιανουαρίου 2022 (13:16)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ “αδειάζει” τον Σ. Κοντονή.

“Άχαρη η θέση μας εδώ στη Ζάκυνθο για τον μέχρι χθες συναγωνιστή μας Σταύρο Κοντονή”, επισημαίνει στην, καθυστερημένη είναι η…

Ελλαδα Ζακυνθος , 12 Οκτωβρίου, 2020 10:12

“Άχαρη η θέση μας εδώ στη Ζάκυνθο για τον μέχρι χθες συναγωνιστή μας Σταύρο Κοντονή”, επισημαίνει στην, καθυστερημένη είναι η αλήθεια, ανακοίνωσή της η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ του πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή, Σταύρου Κοντονή και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν ως αποτέλεσμα την διαγραφή του.

“Δεν είμαστε καθόλου ευτυχείς που ο Σ. Κοντονής διάλεξε αυτήν την ώρα της χαράς για να δημοσιοποιήσει τις όποιες ενστάσεις του. Αυτές που όφειλε να καταθέσει πολύ νωρίτερα.

Αυτές που δεν έτυχε να μας εμπιστευθεί εδώ στη Ζάκυνθο. Δεν βοήθησε προφανώς και η εσχάτως μειωμένη συμμετοχή του στις τοπικές διαδικασίες μας στο νησί.

Έχουμε γνώμη για τα πολιτικά δικαιώματα των χρυσαυγιτών, έχουμε γνώμη και για τις ποινές τους, αλλά ίσως αυτή τη γνώμη δεν υπάρχει λόγος να την αναλύσουμε. Μπορεί και να μην ενδιαφέρει τους πολλούς”, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι πρώην, πλέον, σύντροφοι του Σ. Κοντονή, τον οποίο συνεχίζουν να “αδειάζουν”, συντασσόμενοι απολύτως με την γραμμή της Κουμουνδούρου:

“Σύντροφε Σταύρο

Σύντροφε που μέχρι χτες ήσουν συναγωνιστής μας  , ΔΕΝ  είχες δίκιο, ιδιαίτερα μάλιστα   για τη ΣΤΙΓΜΗ που διάλεξες να “διαφοροποιηθείς”.   Όταν μπορούσες να επηρεάσεις αυτά που γίνονταν , όταν μπορούσες να παραιτηθείς από τη θέση ευθύνης σου, δεν το έπραξες. Τώρα η παραίτηση σου από την Κεντρική Επιτροπή ούτε τα πολιτικά δικαιώματα των χρυσαυγιτών θίγει, ούτε αυξάνει τις ποινές τους. Εξάλλου όλα όσα έγιναν τότε δεν σε εμπόδισαν να ξαναγίνεις  υποψήφιος μας στην Ζάκυνθο.

Μόνο αυτοί που υποκρίνονται οτι είναι ενθουσιασμένοι  με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής χάρηκαν για την τηλεοπτική παραίτηση σου. Σύντροφε μέχρι χθες , δεν “απεμπόλησες τα δικαιώματά σου” . Τα λάκτισες. Μαζί με την καρδάρα του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά εμείς θα την ξαναγεμίσουμε άμεσα.

Και όταν ξαναζυγίσεις τις έσχατες επιλογές σου, όταν ο χρόνος έρθει να απαλύνει τις πληγές, μπορείς να ξαναζητήσεις να γίνεις συναγωνιστής μας.
Είναι προφανές ότι για μας, το θετικό έργο σου στη  Ζάκυνθο και οι αγώνες σου για τον ΣΥΡΙΖΑ   δεν μηδενίζονται.

Γιατί στην Αριστερά οι αγώνες δεν διαγράφονται. Τα λάθη είναι αυτά που διαγράφονται ή συγχωρούνται. Αρκεί να μπορεί κάποιος να τα αναγνωρίσει.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.