24 Ιανουαρίου 2022 (12:22)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“Έρχεται” νέος υπερσύγχρονος ψηφιακός μαστογράφος στο νοσοκομείο Ζακύνθου

Την δρομολόγηση των διαδικασιών για τον εξοπλισμό του νοσοκομείου Ζακύνθου, με έναν νέο υπερσύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο, ανακοίνωσε ο βουλευτής Διονύσης…

Ελλαδα Ζακυνθος , 9 Οκτωβρίου, 2020 14:52

Την δρομολόγηση των διαδικασιών για τον εξοπλισμό του νοσοκομείου Ζακύνθου, με έναν νέο υπερσύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο, ανακοίνωσε ο βουλευτής Διονύσης Ακτύπης με δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρεται:

 

“Προκηρύχθηκε τις ημέρες αυτές ο διαγωνισμός και άνοιξε ο δρόμος για να αποκτήσει το Νοσοκομείο μας νέο υπερσύγχρονο Ψηφιακό Μαστογράφο. Μια ακόμα βασική προεκλογική δέσμευση του Βουλευτή Ν. Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη γίνεται πραγματικότητα.

 

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, «Μέσω του νέου ψηφιακού μαστογράφου που πρόκειται να αποκτήσει το Νοσοκομείο μας θα καταστεί δυνατή η ολοκληρωμένη και πλήρως αξιόπιστη διάγνωση των προβλημάτων του μαστού. Ο ψηφιακός μαστογράφος αποτελεί ένα αποφασιστικής σημασίας εργαλείο και ένα σημαντικό όπλο στη μάχη εναντίον του καρκίνου του μαστού, που είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς κινδύνους για την υγεία της σύγχρονης γυναίκας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου. Μέχρι το τέλος του έτους, το Νοσοκομείο μας θα έχει αποκτήσει ψηφιακό μαστογράφο, ενώ θα έχει ολοκληρωθεί και η ψηφιοποίηση ολόκληρου του ακτινολογικού τμήματος. Ακόμα, έχει ήδη δρομολογηθεί η περαιτέρω στελέχωση του Νοσοκομείου μας με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας που συνεπικουρούν στο έργο της βελτίωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου για τις αξιοσημείωτες προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου οι συμπολίτες μας να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας».”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.