24 Ιανουαρίου 2022 (13:04)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Συνάντηση Δ. Ακτύπη – Ν. Κεραμέως για τα σχολεία της Ζακύνθου

Άκρως εποικοδομητική χαρακτηρίζει τη συνάντηση που είχε χθες ο βουλευτής  Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης με την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στην…

Ελλαδα Ζακυνθος , 8 Οκτωβρίου, 2020 15:19

Άκρως εποικοδομητική χαρακτηρίζει τη συνάντηση που είχε χθες ο βουλευτής  Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης με την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στην οποία συζήτησαν σειρά κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν στη συνολική πολιτική του Υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Ακτύπη,  δεν παρέλειψε να θέσει στην υπουργό τα σημαντικά κτιριακά προβλήματα των σχολείων στη Ζάκυνθο, τα οποία επιζητούν άμεση επίλυση. Ο βουλευτής ενημέρωσε την κ. Κεραμέως για τα σοβαρά ζητήματα, που αντιμετωπίζουν οι μαθητές του ΕΝΕΕΓΥΛ Ζακύνθου, οι οποίοι αναγκάζονται να παρακολουθούν μαθήματα μέσα σε ακατάλληλες αίθουσες, ενώ ο προαύλιος χώρος στον οποίον μεταφέρονται την ώρα του διαλείμματος, είναι εξαιρετικά περιορισμένος και μάλιστα χωρίς να διαθέτει καν τις απαιτούμενες υποδομές. Μάλιστα υπογράμμισε πως το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να σκύψει επάνω από τα προβλήματα αυτά.

 

Από την πλευρά της η υπουργός διαβεβαίωσε τον βουλευτή πως θα ασκήσει κάθε δυνατή πίεση και θα σταθεί αρωγός σε κάθε κοινή προσπάθεια του Υπουργείου Υποδομών, της ΚτΥπ, και της αυτοδιοίκησης για τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών των σχολείων της Ζακύνθου και αισίως για την ανέγερση νέων σχολικών συγκροτημάτων.

 

Επιπλέον, η κυρία Κεραμέως δεσμεύτηκε πως το Υπουργείο Παιδείας θα συνεχίσει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.