25 Ιανουαρίου 2022 (12:41)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Δεξιά και Αριστερά… “χαστούκια” στον Σ. Κοντονή. “Ξύλο” και μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

“Σφάζονται” Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου στις οποίες αφήνει αιχμές εναντίον του…

Ελλαδα Ζακυνθος , 8 Οκτωβρίου, 2020 16:14

“Σφάζονται” Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου στις οποίες αφήνει αιχμές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα, σχετικά με σειρά επιλογών που έκαναν όταν συγκυβερνούσαν με τους ΑΝΕΛ.

Η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για σοκαριστικές αποκαλύψεις και επιημαίνει ότι:

«Οι δηλώσεις του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κοντονή, αποδεικνύουν τον απροκάλυπτο κυνισμό και την απύθμενη υποκρισία του κ. Τσίπρα. Χθες ήταν έξω από το Εφετείο ζητώντας καταδίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής ενώ ως Πρωθυπουργός φρόντιζε να “πέσουν  στα μαλακά”. Από την σημερινή αποκάλυψη εξηγούνται πολλά, και κυρίως, γιατί η υπόθεση αυτή βάλτωσε επί της θητείας του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του χαρακτηρίζει «απαράδεκτες» τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, ενώ σχολιάζει ότι εξυπηρετούν «εχθρικά» πολιτικά συμφέροντα:

«Οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, που υιοθετούν την προπαγάνδα και τα fake news της Νέας Δημοκρατίας, είναι απαράδεκτες και αντικειμενικά εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα  και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», αναφέρει χαρακτηριστικά σχόλιο του γραφείου Τύπου.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.