26 Μαΐου 2022 (14:17)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Προς αναβολή βαίνει και το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Προς αναβολή φαίνεται πως πηγαίνει και η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με βασικό θέμα τις ζημιές που προκλήθηκαν στο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 6 Οκτωβρίου, 2020 11:43

Προς αναβολή φαίνεται πως πηγαίνει και η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με βασικό θέμα τις ζημιές που προκλήθηκαν στο νεκροταφείο Ζακύνθου, την πορεία των εργασιών αποκατάστασης και την καθυστέρηση δύο εβδομάδων για την έναρξή τους, γεγονός που καθιστά απαγορευτικές τις επισκέψεις του κοινού στο κοιμητήριο.

Το δεύτερο μεγάλο θέμα είναι οι ενέργειες που έγιναν από τον Δήμο και κατά πόσο ακολουθήθηκαν οι οδηγίες των ειδικών και της κυβέρνησης, για την προστασία πολιτών, εργαζομένων και μαθητών από την πανδημία, καθώς και πως χρησιμοποιούνται τα κονδύλια που έλαβε η δημοτική αρχή από το υπ. Εσωτερικών.

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν ζητήσει, η συνεδρίαση να γίνει δια ζώσης και όχι με τηλεδιάσκεψη, καθώς όπως υποστηρίζουν, η διαδικασία δεν είναι αυτή που πρέπει. Επισημαίνουν μάλιστα η αίθουσα συνεδρίασης είναι μεγάλη και μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις.

Η δημοτική αρχή από την πλευρά της, με επιχείρημα τα μέτρα κατά της πανδημίας, επιμένει στην τηλεδιάσκεψη και όχι στην με φυσική παρουσία συνεδρίαση.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.