17 Μαΐου 2022 (07:05)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Αναζωπυρώθηκε η πυρκαγιά στο πλάτωμα το Ναυαγίου (βίντεο)

Αναζωπυρώθηκε πριν από λίγο και συγκεκριμένα στο πλάτωμα πάνω από το Ναυάγιο η πυρκαγιά που καίει από το απόγευμα στην…

Ελλαδα Ζακυνθος , 4 Οκτωβρίου, 2020 22:45

Αναζωπυρώθηκε πριν από λίγο και συγκεκριμένα στο πλάτωμα πάνω από το Ναυάγιο η πυρκαγιά που καίει από το απόγευμα στην περιοχή των Βολιμών.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν ενισχυθεί με οχήματα και πεζοπόρα τμήματα από την Πελοπόννησο και την Αθήνα. Στην μάχη με τις φλόγες έχουν ριχτεί, για μία ακόμη φορά και μέλη εθελοντικών ομάδων του νησιού.

Στην περιοχή βρίσκονται και συντονίζουν τημ επιχείρηση o Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου, ο αρχηγός Π.Σ. αντιστράτηγος Σ. Κολοκούρης και ο διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Π.Υ., Δυτ. Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Πελ/νήσου Γ. Πετρούτσος.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί αυτή την ώρα στο πλάτωμα του ναυαγίου, είναι το βίντεο που έχει αναρτήσει στην σελίδα της στο facebook, η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας της αντιπερειφέρειας Ζακύνθου, Μαρία Μουζάκη, η οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην περιοχή

Στην περιοχή βρίσκονται επίσης ο βουλευτής Ζακύνθου Δ. Ακτύπης, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Στασινόπουλος και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ν. Αρβανιτάκης

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.