24 Ιανουαρίου 2022 (12:58)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Συνάντηση Ξενοδόχων με το νέο αντιδήμαρχο τουρισμού Α. Μαρίνο

Οι Σύλλογοι Ξενοδόχων Ζακύνθου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον νέο Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Αναστάσιο Μαρίνο. Έγινε συζήτηση και ενημέρωση για τα…

Ελλαδα Ζακυνθος , 1 Οκτωβρίου, 2020 16:51

Οι Σύλλογοι Ξενοδόχων Ζακύνθου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον νέο Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Αναστάσιο Μαρίνο. Έγινε συζήτηση και ενημέρωση για τα θέματα και τα προβλήματα του τουρισμού της Ζακύνθου, (π.χ. Ναυάγιο, σκουπίδια, εικόνα και δυσφήμιση της Ζακύνθου και Λαγανάς, Αιγιαλός και Παλαιός Αιγιαλός, Γαλάζιες Σημαίες, βιολογικός καθαρισμός, αποχετευτικά δίκτυα, κλπ).

Η ανάθεση αποκλειστικής αρμοδιότητας αντιδημάρχου τουρισμού, μόνο θετική μπορεί να είναι στην αναβάθμιση της επικοινωνίας των Συλλόγων μας με τη Δημοτική Αρχή, ώστε να οδηγηθούμε επιτέλους στη λύση των προβλημάτων που δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε φέτος, με όλα τα δυσμενή αποτελέσματα για την τουριστική σεζόν.

Οι Σύλλογοι Ξενοδόχων του ευχόμαστε Καλή δύναμη και Καλή επιτυχία στο έργο του και θα είμαστε στην διάθεσή του για συνεχή συνεργασία, όσον αφορά τον τουρισμό της Ζακύνθου.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.