25 Ιανουαρίου 2022 (13:16)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Η “Λέσχη ο Ζάκυνθος” αποχαιρετά τον Τάση Κοτσώνη

“Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα ένα δικό μας άνθρωπο, τον αντιπρόεδρο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 27 Σεπτεμβρίου, 2020 14:23

“Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα ένα δικό μας άνθρωπο, τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της «Λέσχης ο Ζάκυνθος» τον αγαπημένο μας Τάση Κοτσώνη.

Αποχαιρετάμε έναν φίλο, έναν καλό οικογενειάρχη, έναν καλό Ζακυνθινό, που όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες.

Ο Τάσης ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριστική όμως ήταν η λιτότητα, η εργατικότητα, η δημοκρατικότητα και το ήθος του.

Άνθρωπος διακριτικός, μεστός στα λόγια και ενεργός στις πράξεις και πάνω απ’ όλα ενεργός πολίτης, με συμμετοχή, σε δράσεις που ωφελούσαν την κοινωνία και τις παραδόσεις της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι διάλεξε σαν επάγγελμα, να συνεχίσει με γνησιότητα και αυθεντικότητα την παραγωγή του πιο χαρακτηριστικού παραδοσιακού προϊόντος της Ζακύνθου, του Μαντολάτου.

Υποστήριζε με σταθερότητα αρχές και αξίες, ενεργούσε σωστά και αποτελεσματικά και υπηρέτησε τον τόπο μας, όπου κλήθηκε, με εντιμότητα και σεμνότητα.

Αλησμόνητε Τάση,

Εκ μέρους όλων των μελών του σωματείου που αγάπησες, της «Λέσχης ο Ζάκυνθος» καταθέτουμε τη μεγάλη μας λύπη για την απώλεια σου από τα εγκόσμια.

Ξέρουμε ότι εκεί που πας θα συναντήσεις κι άλλα αγαπημένα μέλη του σωματείου μας, όπως τον πρόεδρό μας Παναγιώτη Αγαλιανό, τους καλούς σου φίλους Νιόνιο Σκαρτσή και Μπάμπη Μάνεση και όλους τους άλλους που μαζί αγωνιστήκαμε για να ξαναφτιάξουμε τη Λέσχη μας που ξεδιάντροπα γκρέμισε ο σεισμός του 53. Και τα καταφέραμε. Εσύ ήσουν που άνοιξες τον πρώτο μετασεισμικό μας χορό και είμαστε υπερήφανοι γι αυτό, γιατί με την παρουσία σου, μας σύνδεσες για μια ακόμα φορά με την παλιά αγαπημένη Ζάκυνθο.

Εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου που τόσο αγαπούσες και σε αγαπούσε, σε αποχαιρετούμε σήμερα, στο τελευταίο, στο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ «ΛΕΣΧΗΣ Ο ΖΑΚΥΝΘΟΣ»”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.