07 Δεκεμβρίου 2021 (20:37)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Κλείνουν από τις 24.00 έως τις 5.00 τα καταστήματα λιανικής και στην Ζάκυνθο

Κλειστά θα πρέπει να παραμένουν από αύριο και κάθε μέρα , μέχρι νεοτέρας, από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις…

Ελλαδα Ζακυνθος , 25 Σεπτεμβρίου, 2020 18:21

Κλειστά θα πρέπει να παραμένουν από αύριο και κάθε μέρα , μέχρι νεοτέρας, από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, όπως περίπτερα, ψιλικατζίδικα, μίνι μάρκετ και κάβες και στην Ζάκυνθο, η οποία παραμένει μεταξύ των “κόκκινων” επιδημιολογικά περιοχών.

Η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού και η πίεση στο σύστημα Υγείας, υποχρέωσε, σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, την κυβέρνηση να λάβει επιπλέον μέτρα, προκειμένου να εφαρμοστούν τα ήδη υπάρχοντα και ταυτόχρονα να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού, τα οποία παρατηρούνται κυρίως από νεαρής ηλικίας άτομα, μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, σε χώρους γύρω από περίπτερα και άλλα μαγαζιά που παρέχουν αλκοόλ.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε σχετικά:

«Είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο. Το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία, εξαρτάται απ’ όλους. Η Πολιτεία παρακολουθεί στενά. Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε, η κυβέρνηση αποφάσισε τον περιορισμό λειτουργίας καταστημάτων όπως περίπτερα και μίνι μάρκετ από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί στην Αττική. Από το μέτρο εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα βενζινάδικα».

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.