18 Ιανουαρίου 2022 (03:47)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Άστραψε και βρόντηξε ο Α. Πυριόχος για το νεκροταφείο. “Ντροπή σου δήμαρχε”

Με το γνωστό του καυστικό ύφος σχολίασε, σε ανάρτησή του στα social, ο Άγγελος Πυριόχος, την ομολογουμένως απαράδεκτη κατάσταση στην…

Ελλαδα Ζακυνθος , 25 Σεπτεμβρίου, 2020 15:40

Με το γνωστό του καυστικό ύφος σχολίασε, σε ανάρτησή του στα social, ο Άγγελος Πυριόχος, την ομολογουμένως απαράδεκτη κατάσταση στην οποία έχει αφήσει το νεκροταφείο Ζακύνθου, από το πέρασμα της κακοκαιρίας και μετά, ο Δήμος.

Ο Άγγελος Πυριόχος, με την ανάρτησή του αυτή, εξέφρασε την αγανάκτηση της πλειοψηφίας των Ζακυνθινών, για τις καθυστερήσεις στην αποκατάσταση του χώρου, ο οποίος μάλιστα παρέμεινε κλειστός για μέρες, μετά τον “Ιανό”, με την προοπτική, υποτίθεται, να γίνουν έργα, προκειμένου να μπορέσουν οι κάτοικοι της πόλης και όχι μόνο, το συντομότερο δυνατόν να επισκεφθούν και να φροντίσουν τα μνήματα των δικών τους ανθρώπων.

Ωστόσο, ακόμα και σε αυτό, η αβελτηρία του Δήμου είναι εξωφρενική. Την ντροπιαστική, για κάθε άνθρωπο, πολιτισμένο και “απολίτιστο”, εικόνα αναδεικνύει ο Άγγελος Πυριόχος, κατακεραυνώνοντας τον Δήμαρχο και τους συν αυτώ.

“Η κατάσταση στο νεκροταφείο εξακολουθεί να είναι τραγική. Τάφοι σπασμένοι, τεράστια κυπαρισσια πεσμένα, φέρετρα ανοιγμένα, οστά σκορπισμένα. Ο αναλγητος δήμαρχος έβαλε προτεραιοτητα μετά τον Ιανό τα πρόστιμα από τις παραλίες. Αρνείται ακόμα και την αγορά 5 κόντρα πλακέ θαλάσσης να σκεπαστούν οι τάφοι που έχουν οστά σκορπισμένα. “Ρίξτε χωματακι” και “Μ αυτά ασχολείστε” είναι οι απαντήσεις του στην ερώτηση “Τι θα γίνει με το νεκροταφειο” Πόση κακία από έναν άνθρωπο που νομίζει ότι στα 80βαλε έγινε εραστής ενώ στην ουσία έχει κάνει δεσμό με το χάρο. Κανένας σεβασμός στους νεκρους μας, στην ιστορία του νησιού που αποδεδειγμένα πλέον μισεί. Επειδή στην κουζίνα του σπιτιού του έχει χώμα, το τριολετο του, ο Καταδικασμένος,η Μοβορα και ο Μεθύστακας να τον θάψουν εκεί μπας και γλυτώσει το φτύσιμο. Ντροπή σου δήμαρχε.”

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.