19 Μαΐου 2022 (14:07)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ανθρωπιστική βοήθεια στην Καρδίτσα από ξενοδόχους και φορείς της Ζακύνθου

Μετά την πρόσφατη κακοκαιρία «Ιανός», ο Ιωάννης και η Τασία Μαμφρέδα (Πλυντήρια – Καθαριστήρια στον Πλάνο), σε συνεργασία με τους…

Ελλαδα Ζακυνθος , 24 Σεπτεμβρίου, 2020 11:28

Μετά την πρόσφατη κακοκαιρία «Ιανός», ο Ιωάννης και η Τασία Μαμφρέδα (Πλυντήρια – Καθαριστήρια στον Πλάνο), σε συνεργασία με τους Συλλόγους Ξενοδόχων Ζακύνθου, θα αποστείλουν ανθρωπιστική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης (είδη ιματισμού, ρουχισμού και τρόφιμα μακράς διαρκείας) για τους πληγέντες της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

 

Συστήθηκε Επιτροπή Πρωτοβουλίας Βοήθειας, στην οποία συμμετέχουν μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Ξενοδόχων και η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Ζακύνθου.

Αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

1.     Λόγω της αμεσότατης ανάγκης, να σταλεί ένα φορτίο πόσιμο νερό στους πληγέντες την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020.

2.     Ενημερώνουμε την Ζακυνθινή κοινωνία, επιχειρηματίες, φορείς και κατοίκους, ότι έχουν το περιθώριο μέχρι την προσεχή Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, ιματισμό, ρουχισμό, παπούτσια και ότι άλλο χρήσιμο μπορεί να προσφέρει κανείς σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

 

Τα είδη θα συγκεντρώνονται σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, στον χώρο του τοπικού συμβουλίου και στα κτήρια των δημοτικών διαμερισμάτων, από όπου θα γίνει η περισυλλογή του από τα ειδικά συνεργεία. Ο κ. Ιωάννης Μαμφρέδας θα διαθέσει  3 φορτηγά, τα οποία θα αναχωρήσουν την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Παρακαλούμε τους φορείς, τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους του νησιού μας, να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

 

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.