03 Δεκεμβρίου 2021 (18:50)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Επικοινωνία της Περιφερειάρχη με τον Κ. Χατζηδάκη για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης

Σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης τα οποία προκλήθηκαν από την κακοκαιρία “Ϊανός” στην Ζάκυνθο αλλά και στην Κεφαλονιά και στην…

Ελλαδα Ζακυνθος , 19 Σεπτεμβρίου, 2020 21:10

Σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης τα οποία προκλήθηκαν από την κακοκαιρία “Ϊανός” στην Ζάκυνθο αλλά και στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη, όπου η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη. Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα κατοίκων, επιχειρήσεων και επισκεπτών των νησιών, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία  με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιο Μάνο για την επιτάχυνση της αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης.

Σήμερα από το απόγευμα και αφού αποκαταστάθηκε η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, κλιμάκια της ΔΕΔΔΗΕ έφτασαν σε Κεφαλλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο. Οι ζημιές είναι πολλές και σοβαρές και οι ανάγκες των νοικοκυριών, καταστημάτων και άλλων επιχειρήσεων όπως και υπηρεσιών και ιδρυμάτων είναι τεράστιες.

Ερωτηθείσα σχετικά η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου δήλωσε:”Σιγά σιγά θα επανέλθει η κανονικότητα παρ’ όλες τις καταστροφές. Θα τις αντιμετωπίσουμε και αυτές”.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.