01 Αυγούστου 2021 (17:09)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Μήνυμα της Περιφερειάρχη για τη νέα σχολική χρονιά. “Οι μαθητές και οι μαθήτριες ως υπεύθυνοι πολίτες!”

Μήνυμα προς τις μαθήτριες και και τους μαθητές των Ιονίων νησιών έστειλε η Περιφερειάρχης, κ. Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου: “Αρχίζει η…

Ελλαδα Ζακυνθος , 13 Σεπτεμβρίου, 2020 15:29

Μήνυμα προς τις μαθήτριες και και τους μαθητές των Ιονίων νησιών έστειλε η Περιφερειάρχης, κ. Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου:

“Αρχίζει η νέα σχολική Χρονιά 2020 – 2021 σίγουρα διαφορετική από τις άλλες. Η μαγεία της σχολικής αίθουσας, η χαρά του διαλείμματος, ο ενθουσιασμός του καινούργιου, τα αισθήματα αυτά που κατακλύζουν τους μαθητές τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου που ανοίγουν τα σχολεία, συνοδεύονται φέτος με την αγωνία και τα ερωτηματικά απέναντι στην μάχη κατά του κορονοϊού.

Στην πρώτη γραμμή της μάχης λοιπόν τα παιδιά μέσα κι έξω από το σχολείο, με ευθύνη για την υγεία τους, για την υγεία της οικογένειας, των φίλων και συμμαθητών σας.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Με προσαρμοστικότητα στις νέες συνθήκες των προστατευτικών μέτρων στα σχολεία, με προσοχή στην εφαρμογή τους, κερδίζετε αυτή την μάχη. αλλά και μία μεγάλη εμπειρία ζωής!

Μία ξεχωριστή ανάμνηση και μάθημα για όλη την ζωή σας.

Εμπρός λοιπόν με πίστη στον εαυτό σας, με αγάπη για την προσπάθεια και την συνέπεια, με καλή συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς σας.

Είμαστε δίπλα σας. Μαζί δίνουμε αυτή την μάχη.

Καλή αρχή της νέας σχολικής χρονιάς και καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους σας.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.