19 Οκτωβρίου 2021 (20:41)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Σε “καραντίνα” βάζουν τον Δήμο οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, μετά την αποκάλυψη του κρούσματος

Το κλείσιμο των κεντρικών εγκαταστάσεων του Δήμου προκειμένου να απολυμανθούν, την απομάκρυνση από την εργασία και την καραντίνα των εργαζομένων…

Ελλαδα Ζακυνθος , 6 Σεπτεμβρίου, 2020 23:57

Το κλείσιμο των κεντρικών εγκαταστάσεων του Δήμου προκειμένου να απολυμανθούν, την απομάκρυνση από την εργασία και την καραντίνα των εργαζομένων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες καθώς όλους όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον συνάδελφό τους που επιβεβαιώθηκε θετικός στον κορωνοϊό, γεγονός το οποίο όπως αποκάλυψε το zantereport απέκρυψε η Δημοτική Αρχή, αποφάσισε σε συνεργασία με την γιατρό εργασίας και ανακοίνωσε ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ζακύνθου.

Δείτε την ανακοίνωση του προέδρου του Συλλόγου, Νίκου Μαρίνου:

“ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΏΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΖΑΚΎΝΘΟΥ
ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Σήμερα 06/09/2020, ενημερώθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου για την ύπαρξη επιβεβαιωμενου κρουσματος covid 19 σε συνάδελφο μας. ενημερώθηκε άμεσα η γιατρός εργασίας, ο ΕΟΔΥ, η πολιτική προστασία και η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ που βρίσκουν απολύτως σύμφωνη τη γιατρό εργασίας είναι οι εξής:
1. απομάκρυνση από την εργασία τους οι ευπαθείς ομάδες – καραντίνα, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τον νοσουντα συνάδελφο μας
2. απολύμανση στις κεντρικές εγκαταστασεις με απολυμαντικα και χλωριούχα διαλύματα. Καθώς η ενημέρωση μας έγινε το βράδυ της Κυριακής, θεωρείται απαραίτητη η αποχή των εργαζομένων από την εργασία τους αύριο Δευτέρα 07/09/2020 προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες απολυμανσεων και ιχνηλατησης”.

Το βέβαιο είναι πως το όλο θέμα χρήζει διερεύνησης καθώς τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής είναι πολλά και πολύ σημαντικά.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.