25 Ιανουαρίου 2022 (12:19)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“Είδαν φως” στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου Βολιμών

Ικανοποιήθηκε ένα από τα βασικά αιτήματα των κατοίκων και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου Βολιμών, που…

Ελλαδα Ζακυνθος , 6 Σεπτεμβρίου, 2020 10:06

Ικανοποιήθηκε ένα από τα βασικά αιτήματα των κατοίκων και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου Βολιμών, που δεν ήταν άλλο από τον φωτισμό του χώρου, που παρέμενε για χρόνια στο σκοτάδι. Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ζακύνθου, επισημαίνει ότι αυτό συνέβη κατόπιν ενεργειών του και αφήνει εκ νέου αιχμές κατά της δημοτικής αρχής, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει.

Το δελτίο τύπου του βουλευτή Δ. Ακτύπη:

“Μετά από ενέργειες του Βουλευτή Ν. Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κύριο Αναστάσιο Πλέσσα και τον Πρόεδρο Βολιμών κύριο Νίκο Θεοδόση φωτίστηκε το Λιμάνι Αγίου Νικολάου Βολιμών.

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, «Κάποιοι επιλέγουν το δρόμο της αδράνειας και της αποποίησης των ευθυνών τους. Εμείς επιλέγουμε να τηρούμε μια υπεύθυνη στάση απέναντι στην τοπική μας κοινωνία. Γι’αυτό και προχωρούμε με ό,τι μέσο διαθέτουμε στην επίλυση των προβλημάτων, καθώς και στην ανάληψη πρωτοβουλιών, που στόχο έχουν την άμεση βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.