18 Μαΐου 2022 (01:00)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Του άνοιξαν το κεφάλι με μπουκάλι. Ξύλο μεταξύ Βρετανών και Ιταλών στον Λαγανά.

Άλλο ένα επεισοδιακό βράδυ ήταν το χθεσινό στον Λαγανά. Νεαροί τουρίστες, οι περισσότεροι από αυτούς Βρετανοί, μόλις έκλεισαν τα κλαμπ…

Ελλαδα Ζακυνθος , 4 Σεπτεμβρίου, 2020 16:18

Άλλο ένα επεισοδιακό βράδυ ήταν το χθεσινό στον Λαγανά. Νεαροί τουρίστες, οι περισσότεροι από αυτούς Βρετανοί, μόλις έκλεισαν τα κλαμπ της περιοχής κατευθύνθηκαν σε μπουλούκια, όπως είδαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα του zantereport σήμερα, προς την παραλία για να συνεχίσουν την διασκέδασή τους, αδιαφορώντας για τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Εκεί και χωρίς κανείς να καταλάβει πως και γιατί, ξέσπασε καβγάς μεταξύ Βρετανών και Ιταλών τουριστών, ο οποίος άναψε για καλά. Οι νεαροί που συνεπλάκησαν δεν έμειναν στα γρονθοκοπήματα και τις κλωτσιές, αλλά, κάποιοι από αυτούς, χρησιμοποίησαν ως “όπλα” μπουκάλια τα οποία είχαν για το “πάρτι” που ακολούθησε.

 

Αποτέλεσμα ο τραυματισμός ενός νεαρού, αγνώστου εθνικότητας, στο κεφάλι από μπουκάλι το οποίο του έσπασε στο κεφάλι κάποιος άλλος θερμόαιμος. Η φωτογραφία που δημοσιεύει αποκλειστικά το zantereport, είναι λίγο μετά το επεισόδιο και αφού ο νεαρός έχει δεχθεί ιατρική φροντίδα σε κάποια από τις κλινικές στον Λαγανά. Τραυματισμένος κάθεται στο πεζοδρόμιο κρατώντας το κινητό του, ενώ δίπλα του το παρκαρισμένο δίκυκλο είναι γεμάτο με αίματα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως οι νεαροί συνεπλάκησαν μερικές δεκάδες μέτρα μακρυά από τους αστυνομικούς που εκείνη την ώρα έφτασαν στο σημείο. Τα βίντεο που ακολουθούν είναι λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.