19 Μαΐου 2022 (14:12)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου: Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων με νέο τμήμα εκμάθησης Μαντολίνου

“Μια νέα εκπαιδευτική χρονιά ξεκινά για την “Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου || Κ. Μεϊντάνης – Θ. Καραμπιμπέρης” (έτος ίδρυσης 2016) με…

Ελλαδα Ζακυνθος , 30 Αυγούστου, 2020 12:36

“Μια νέα εκπαιδευτική χρονιά ξεκινά για την “Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου || Κ. Μεϊντάνης – Θ. Καραμπιμπέρης” (έτος ίδρυσης 2016) με σκοπό να καλλιεργήσει σε παιδιά και ενήλικες το πνευμα της συλλογικότητας και της συνεργασίας στην μουσική δημιουργία.

 

Παρά το πρωτόγνωρο πλαίσιο που διαμορφώνει η έξαρση της πανδημίας του covid-19, η “Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου” προχωρά στην έναρξη εγραφών και μαθημάτων στα νεα και παλιά Τμήματά της συνεχίζοντα κανονικά τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες.

 

Φέτος, πλήρως εναρμονισμένη με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων προσφέρει ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ αλλα με μια μικρή συνδρομή εγγραφής σε παιδιά και ενήλικες την εκμάθηση μουσικών οργάνων με σκοπό την στελέχωσή της.

 

Οι εγγραφές ξεκινούν την ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 και θα πραγματοποιουνται ΔΕΥΤΕΡΑ με ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 5μμ εως 8μμ είτε δια ζωσης, είτε κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβου με τους μαέστρους Κώστα Μεϊντανη (698 448 5784) και Θανάση Καραμπιμπέρη (698 579 1200). Η προσελευση στις εγκαταστάσεις της στο Γαϊτάνι θα γίνεται με μάσκα (υφασμάτινη ή μιας χρήσεως).

 

Η “Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου” χτίστηκε πάνω στην Επτανησιακή παράδοση, δουλεύει πάνω σε αυτην και την μεταφέρει στις επόμενες γενιές. Για το λόγο αυτό από την φετινή εκπαιδευτική χρονιά ξεκινά ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟΥ.

 

Επίσης στα Τμήματα: α) Κλασικής Κιθάρας, β) Ηλεκτρικής – Ακουστικής Κιθάρας, γ) Ηλεκτρικού Μπάσου, δ) Μπουζουκιού, ε) Αρμονίου και στ) Ντραμς – Κρουστών

 

και στα ΝΕΑ Τμήματα: α) Πληροφορική – Βασικές αρχές Μουσικής Τεχνολογίας και β) Εικαστικών

 

Στα ενεργητικό της έχει συνεργαστει με τον Δ. Μπάση, τον Λ. Μαχαιρίτσα και τον Γ. Ζουγανέλη, τον Σπ. Λάμπρου και την Παιδική Χορωδία του, τον διεθνούς φήμης Ζακυνθινό Κοντραμπασίστα Π. κλαμπάνη, και τον διεθνούς φήμης Πιανίστα Στ. Λάντσια, τον Γ. Κότσιρα, τον Κ. Μακεδόνα, ενω εχει δεχθει προσκλήσεις για μελλοντικη συνεργασία με τον Μ. Φραγκουλη, τον Χρ. Νικολόπουλο, τον Κ. Χατζή κ.α.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.