24 Ιανουαρίου 2022 (12:47)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Άλλος ένας μοριακός αναλυτής στο νοσοκομείο Ζακύνθου, δωρεά του κ. Μαρτίνου

Ένας ακόμη υπερσύγχρονος Μοριακός Αναλυτής για την ταχεία ανίχνευση του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων αντιδραστηρίων του παραδόθηκε χθες, Παρασκευή 28…

Ελλαδα Ζακυνθος , 29 Αυγούστου, 2020 14:56

Ένας ακόμη υπερσύγχρονος Μοριακός Αναλυτής για την ταχεία ανίχνευση του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων αντιδραστηρίων του παραδόθηκε χθες, Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου. Ο νέος αναλυτής διαθέτει συνολικά τέσσερις θέσεις εξέτασης, οι δύο εκ των οποίων ανοίγουν μέσω δωρεάς εκ μέρους του κυρίου Μαρτίνου και οι υπόλοιπες δύο τίθενται σε λειτουργία με ίδια έξοδα του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

 

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, «Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον κύριο Μαρτίνο για την πολύτιμη συμβολή του στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας. Με το νέο μηχάνημα Mοριακής Ανάλυσης Εξετάσεων (PCR) το Νοσοκομείο μας διαθέτει πλέον έξι θέσεις εξέτασης για την ταχεία ανίχνευση του κορωνοϊού. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα καταστεί δυνατός ο μοριακός έλεγχος 6 δειγμάτων ταυτοχρόνως, γεγονός το οποίο έχει μεγάλη σημασία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου. Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω πως από την πλευρά μας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους τους Ζακυνθινούς πολίτες. Τη στιγμή αυτή, ωστόσο, είναι απαραίτητη η συνεπής και υπεύθυνη τήρηση των μέτρων που έχουν προβλεφθεί για το νησί μας. Απαιτείται συλλογική προσπάθεια προκειμένου να καταφέρουμε να βγούμε νικητές και από αυτή τη φάση της πανδημίας».

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.