01 Δεκεμβρίου 2021 (22:41)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Συγχαρητήρια του Δ. Ακτύπη στα Ζακυνθινόπουλα που πέτυχαν στις Πανελλαδικές

Με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου  Διονύσης Ακτύπης δήλωσε τα εξής: «Θα…

Ελλαδα Ζακυνθος , 28 Αυγούστου, 2020 13:46

Με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου  Διονύσης Ακτύπης δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να συγχαρώ  όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Nομού Ζακύνθου για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση. Η φετινή σχολική χρονιά ήταν εξαιρετικά δύσκολη τόσο για τους μαθητές όσο και για γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς όλοι ήρθαν αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της υγειονομικής κρίσης που ανέτρεψε όλα τα προηγούμενα δεδομένα. Γι’ αυτό το λόγο οι επιτυχόντες στις ανώτερες και ανώτατες σχολές αξίζουν πολλών και θερμών συγχαρητηρίων, αφού κατάφεραν να εστιάσουν στο στόχο τους και να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε όσους πάλι δεν κατάφεραν να επιτύχουν στις πανελλαδικές, θα ήθελα να επισημάνω ότι μπορούν πάντα να κάνουν μια νέα προσπάθεια. Άλλωστε κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για τη δικαίωση και την επίτευξη των στόχων μας.»

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.