07 Δεκεμβρίου 2021 (19:19)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Λιμενικό Ταμείο: 7.000 ευρώ κόστισε η πόρτα στον βραχίονα του Αγ. Νικολάου

Λίγο περισσότερο από 7.000 ευρώ κόστισε στο Λιμενικό Ταμείο, η σιδερένια δίφυλλη πόρτα που τοποθετήθηκε στον λιμενοβραχίονα του Αγίου Νικολάου,…

Ελλαδα Ζακυνθος , 26 Αυγούστου, 2020 11:53

Λίγο περισσότερο από 7.000 ευρώ κόστισε στο Λιμενικό Ταμείο, η σιδερένια δίφυλλη πόρτα που τοποθετήθηκε στον λιμενοβραχίονα του Αγίου Νικολάου, απέναντι από την πλατεία Σολωμού.

 

Σύμφωνα με την απόφαση του Λιμενικού Ταμείου, η συγκεκριμένη κατασκευή κόστισε και δόθηκε εντολή πληρωμής 7.000 ευρώ και μάλιστα με δύο εντάλματα, των 3.500 ευρώ το καθένα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, μεταξύ αυτών και μέλη του Λιμενικού Ταμείου Ζακύνθου, που θέτουν ερωτήματα τόσο για το κόστος της συγκεκριμένης “συρόμενης τετράφυλλης περίφραξης σφράγισης της διόδου στον λιμενοβραχίονα Αγ. Νικολάου”, όπως επακριβώς περιγράφεται στην απόφαση, όσο και για την ίδια την απόφαση, καθώς, όπως επισημαίνουν με νόημα, ο κατασκευαστής έχει στενή συγγενική σχέση με υπάλληλο του Λιμενικού Ταμείου.

Δείτε την απόφαση, με την υπογραφή του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, κ. Αναστασίου Πλέσσα:

https://diavgeia.gov.gr/doc/99%CE%990%CE%9F%CE%A1%CE%977-%CE%9B%CE%9C%CE%97?inline=true

Στο σημείο, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του zantereport, δεν υπάρχει “συρόμενη τετράφυλλη περίφραξη σφράγισης της διόδου στον λιμενοβραχίονα Αγ. Νικολάου”, όπως αναγράφεται στην απόφαση, εκτός αν το έργο είναι σε εξέλιξη και προστεθούν και άλλα κομμάτια συρόμενης περίφραξης ή κάτι τέτοιο ή αν ως “φύλλο” θεωρείται το κάθε τετράγωνο πλαίσιο με σύρμα.

 

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.