25 Ιανουαρίου 2022 (13:26)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


1.7 εκ. άνθρωποι “Ήρθαν Ζάκυνθο” ψηφιακά σε έναν μήνα! Επιτυχημένη η καμπάνια του Επιμελητηρίου

Υψηλή επισκεψιμότητα παρουσιάζει η ιστοσελίδα www.pamezakyntho.gr, καθώς χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου από όλη την Ελλάδα αναζήτησαν μια από τις ειδικές…

Ελλαδα Ζακυνθος , 25 Αυγούστου, 2020 15:26

Υψηλή επισκεψιμότητα παρουσιάζει η ιστοσελίδα www.pamezakyntho.gr, καθώς χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου από όλη την Ελλάδα αναζήτησαν μια από τις ειδικές προσφορές διακοπών που δημοσιοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Πάμε Ζάκυνθο!». Ακόμα μεγαλύτερη κίνηση έχουν οι σελίδες του «Πάμε Ζάκυνθο!» στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες σελίδες δημιουργήθηκαν και αυτές στο πλαίσιο της νέας τουριστικής καμπάνιας.
Έτσι, σε διάστημα μόλις ενός μηνός υπήρξαν πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές των αναρτήσεων του «Πάμε Ζάκυνθο!» στο Facebook και το Instagram. Με ελάχιστο κόστος δημιουργήθηκε μια κοινότητα 1.635 φίλων της Ζακύνθου στο Facebook και 1.050 ακολούθων στο Instagram, ενώ οι αλληλεπιδράσεις έφτασαν συνολικά τις 30.000.
«Αυτό το πολύ δύσκολο για τις επιχειρήσεις μας καλοκαίρι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προβολής της Ζακύνθου στην ελληνική αγορά», τόνισε για την πορεία της καμπάνιας «Πάμε Ζάκυνθο!» ο κ. Φώτης Κόττης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου. «Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες από την Ελλάδα, ώστε να αναπληρώσουμε τις μεγάλες απώλειες τουριστών από τις ευρωπαϊκές χώρες. Για αυτόν το λόγο θα συνεχιστεί η καμπάνια μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Θέλω να προσκαλέσω τους κατοίκους και τους φίλους της Ζακύνθου να κάνουν αναρτήσεις για την καμπάνια μας στα κοινωνικά δίκτυα, προκειμένου όλοι μαζί να συνεισφέρουμε στην προβολή του τόπου μας. Θέλω επίσης να καλέσω τις τουριστικές επιχειρήσεις της Ζακύνθου που δεν έχουν ακόμη αποστείλει την προσφορά τους στην ιστοσελίδα της καμπάνιας, να αφιερώσουν λίγα λεπτά για να επωφεληθούν από αυτήν την προβολή που τους προσφέρει δωρεάν το Επιμελητήριο.»
Στο σύνδεσμο https://pamezakyntho.gr/gia-tis-epixeirisis-tis-zakynthou/ υπάρχει η φόρμα που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενες ζακυνθινές επιχειρήσεις, προκειμένου να αναρτήσουν δωρεάν στην ιστοσελίδα της καμπάνιας «Πάμε Ζάκυνθο!» την ειδική τους προσφορά για Έλληνες επισκέπτες. Τις προσφορές τους μπορούν, συγκεκριμένα, να στείλουν επιχειρήσεις διαμονής (ξενοδοχεία, βίλες, διαμερίσματα, δωμάτια κοκ.), επιχειρήσεις εστίασης, μεταφορικές επιχειρήσεις και πάροχοι τουριστικών δραστηριοτήτων (π.χ. οργανωμένες εκδρομές και ημερήσιες κρουαζιέρες).
Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.