19 Μαΐου 2022 (15:21)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Αποκλειστικό: Άγριο ξύλο στον Λαγανά μεταξύ Βρετανών και Ρομά (βίντεο)

Καθημερινή ρουτίνα έχουν καταντήσει στον Λαγανά οι μεταμεσονύχτιες συμπλοκές θαμώνων των κλαμπ είτε μεταξύ τους, είτε με Ρομά οι οποίοι…

Ελλαδα Ζακυνθος , 23 Αυγούστου, 2020 22:08

Καθημερινή ρουτίνα έχουν καταντήσει στον Λαγανά οι μεταμεσονύχτιες συμπλοκές θαμώνων των κλαμπ είτε μεταξύ τους, είτε με Ρομά οι οποίοι βρίσκονται σχεδόν κάθε νύχτα στην περιοχή. Πριν από δύο βράδια, κοντά στην παραλία, ξέσπασαν βίαια επεισόδια μεταξύ Βρετανών τουριστών και ομάδας Ρομά. Το zantereport δημοσιεύει βίντεο από την συμπλοκή και τον άγριο ξυλοδαρμό ενός τουρίστα.

Η αιτία ή η αφορμή για την συμπλοκή επισήμως παραμένει άγνωστη, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βρετανοί θεώρησαν ότι ένας από τους Ρομά έκλεψε κάποιον από την παρέα τους και πήγαν να πάρουν πίσω ότι τους ανήκει. Έτσι ξεκίνησε και ο καυγάς, ο οποίος ευτυχώς παρά την αγριότητα των χτυπημάτων, δεν κατέληξε σε σοβαρούς τραυματισμούς.

Κάτι αντίστοιχο ωστόσο συνέβη και χθες το βράδυ, πάλι μετά τα μεσάνυχτα και στο ίδιο σημείο του Λαγανά, χωρίς ωστόσο να λάβει τις διαστάσεις του προ δύο ημερών περιστατικού.

Δεν είναι λίγοι οι καταστηματάρχες και επιχειρηματίες αλλά και εργαζόμενοι της περιοχής του Λαγανά που διαμαρτύρονται για τα όσα συμβαίνουν μετά το κλείσιμο των κέντρων διασκέδασης και την συγκέντρωση των νεαρών στην παραλία, οι οποίοι, εκτός των άλλων, πέφτουν και θύματα κλοπής. Οι καταγγελίες που έχουν γίνει δεν αφορούν μόνο σε χρήματα, τιμαλφή και κινητά, αλλά ακόμα και σε παπούτσια και ρούχα.

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.