01 Δεκεμβρίου 2021 (22:52)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Δ. Ακτύπης: Αντιμετωπίζουμε το νέο κύμα εξάπλωσης της πανδημίας με πυγμή και αποφασιστικότητα

“Η Κυβέρνηση ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα που ανακύπτουν καθημερινά στο μέτωπο της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Με γνώμονα την…

Ελλαδα Ζακυνθος , 21 Αυγούστου, 2020 20:31

“Η Κυβέρνηση ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα που ανακύπτουν καθημερινά στο μέτωπο της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Με γνώμονα την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας, καθώς και την καλύτερη δυνατή διαχείριση των πληγμάτων που δέχεται η οικονομία μας εφαρμόζουμε υπεύθυνες πολιτικές, παραμένοντας σε διαρκή επαγρύπνηση εν μέσω μιας πρωτόγνωρης κατάστασης”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης και προσθέτει:

 

“Αντιμετωπίζουμε το νέο κύμα εξάπλωσης της πανδημίας με πυγμή και αποφασιστικότητα. Όπως άλλωστε ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, η πολιτεία θα μεριμνήσει για τη δωρεάν χορήγηση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού σε όλους τους Έλληνες πολίτες, όταν θα είναι διαθέσιμο, ενώ παράλληλα θα φροντίσει για την παροχή δωρεάν μασκών σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

 

Στηρίζουμε τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις. Μάλιστα, σήμερα, με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση πραγματοποιείται η πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 56.458 δικαιούχους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα. Σημειώνεται πως με τη νέα αυτή πληρωμή, το συνολικό ποσό που έχει καταβληθεί για τη στήριξη των εργαζομένων, των ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων καθώς και των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία ανέρχεται σε 1.569.589.168 ευρώ.

 

Συνολικά, η Κυβέρνηση αποδεικνύει καθημερινά πως είναι έτοιμη να ανταποκριθεί με υπευθυνότητα στα νέα δεδομένα, τα οποία διαρκώς μεταβάλλονται, παραμένοντας ανά πάσα στιγμή έτοιμη να προβεί σε διορθωτικές ενέργειες.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.