24 Ιανουαρίου 2022 (12:08)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Οι ευχές του βουλευτή Ζακύνθου Δ. Ακτύπη

“Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου αποτελεί μία κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης και μία σημαντική παράδοση για τη χώρα μας. Σήμερα,…

Ελλαδα Ζακυνθος , 15 Αυγούστου, 2020 12:15

“Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου αποτελεί μία κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης και μία σημαντική παράδοση για τη χώρα μας. Σήμερα, γιορτάζει η Παναγία μας, το πρόσωπο της οποίας παραδοσιακά συνδέεται αδιάσπαστα με τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας μας.

 

Με αφορμή τη σημερινή εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που πανηγυρίζεται με λαμπρότητα σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μου Χρόνια Πολλά!

 

Η Παναγία, το υπέρτατο σύμβολο της μητρικής αγάπης, ήταν και θα είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε δυσκολία ο μεγαλύτερος σύμμαχος. Εμείς οι Έλληνες, άλλωστε, έχουμε δεχτεί αμέτρητες φορές τη Θεία Χάρη της. Γι’ αυτό οφείλουμε να τις αποδώσουμε τις μέγιστες τιμές και να προσευχηθούμε μέσα σε κλίμα απόλυτης κατάνυξης για υγεία, ομόνοια και ευημερία.

 

Εύχομαι εκ βάθους καρδίας σε όλες και σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα! Η Παναγία μας να έχει στην αγκαλιά της κάθε οικογένεια και κάθε σπιτικό!”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.