19 Μαΐου 2022 (15:58)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Έκτακτη επιχορήγηση 5,5 εκ. ευρώ στον Δήμο από το υπ. Εσωτερικών

Την έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Ζακύνθου με 5.5 εκ. ευρώ, από το υπουργείο Εσωτερικών, ανακοίνωσε ότι έλαβε, με δελτίο τύπου…

Ελλαδα Ζακυνθος , 14 Αυγούστου, 2020 15:53

Την έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Ζακύνθου με 5.5 εκ. ευρώ, από το υπουργείο Εσωτερικών, ανακοίνωσε ότι έλαβε, με δελτίο τύπου ο κ. Αρετάκης, ο οποίος επισημαίνει ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε για την τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών των παρελθόντων ετών:
“Μετά την ενημέρωση του Δημάρχου από το Γραφείο του αξιότιμου Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου πως ο Δήμος Ζακύνθου επιχορηγείται με το ποσόν των πέντε εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων (5.500.000) ευρώ για την τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών των παρελθόντων ετών, ο Δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον αξιότιμο κ Υπουργό και την Κυβέρνηση της Χώρας.
Η κατάταξη του Δήμου μας στην Πέμπτη (5η) Θέση των κυβερνητικών προτεραιοτήτων χρηματοδότησης ανάμεσα σε όλους τους Δήμους της Χώρας, σηματοδοτεί την αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται για την οικονομική ανόρθωση του Δήμου μας και την αναπτυξιακή προοπτική του Νησιού μας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΡΕΤΑΚΗΣ”
Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.