18 Οκτωβρίου 2021 (11:29)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Χωρίς αποτέλεσμα η γενική συνέλευση των επιχειρηματιών του Λαγανά

Μετά την αποτυχημένη και κατά πολλούς δικαιολογημένα γεν. συνέλευση του συλλόγου των ιδιοκτητών μπαρ , κέντρων διασκ. κλπ της Πέμπτης,…

Ελλαδα Ζακυνθος , 14 Αυγούστου, 2020 10:18

Μετά την αποτυχημένη και κατά πολλούς δικαιολογημένα γεν. συνέλευση του συλλόγου των ιδιοκτητών μπαρ , κέντρων διασκ. κλπ της Πέμπτης, καθίσταται πλέον επιτακτική ανάγκη να γίνουν αρχαιρεσίες έτσι ώστε το καινούργιο Δ.Σ. που θα προκύψει, έχοντας ως στόχο να ενώσει τους επιχειρηματίες του κλάδου ώστε οι αποφάσεις του να έχουν απτά αποτελέσματα προς όφελος του κλάδου προσφέροντας υπηρεσίες εφάμιλλες των καταστημάτων μας, αναβαθμίζοντας τον Λαγανά χαράζοντας μια νέα πορεία για το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας & της Ζακύνθου γενικότερα.

Η δυσκολία τήρησης των πρόσθετων μέτρων σε συνάρτηση με το κακό προηγούμενο των περασμένων χρόνων μας έχουν φέρει σε σημείο που μετά δυσκολίας κάποιοι ελάχιστοι θα καταφέρουν να επιβιώσουν σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Η ανάγκη της σύμπνοιας, της κατανόησης, της αλληλεγγύης και της συμπόρευσης θα έπρεπε να ήταν πάντα ο τρόπος του ‘καλώς επιχειρείν’ πόσο δε τούτες για όλους μας κρίσιμες ώρες!

Εύχομαι η λογική να υπερισχύσει ξεκινώντας πρώτα από εμάς και να φτάσει μέχρι όσους ασκούν εξουσία !

Ι. Κ. Αριδάκης

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.