24 Ιανουαρίου 2022 (13:06)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Απάντηση του Δημάρχου στους επικριτές του για το Ναυάγιο. Κοινοποιεί απάντηση του υπ. Τουρισμού

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση και φορείς της Ζακύνθου αλλά και την προσφυγή στην εισαγγελία, για το…

Ελλαδα Ζακυνθος , 13 Αυγούστου, 2020 19:35

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση και φορείς της Ζακύνθου αλλά και την προσφυγή στην εισαγγελία, για το πλάτωμα του Ναυαγίου δίνει με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμαρχος, Νικήτας Αρετάκης με θέμα: «το Δ.Σ. του Δήμου και το άνοιγμα του ΝΑΥΑΓΙΟΥ» στο οποίο αναφέρει:

“Ο Δήμαρχος προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της περιοχής του Ναυαγίου για την ασφάλεια του επισκέπτη, συνεκάλεσε εκτάκτως το Δ.Σ. του Δήμου με θετικές εισηγήσεις και προτάσεις.
Δυστυχώς το Δ.Σ. δεν είχε απαρτία και χωρίς να ματαιωθεί άμεσα ως οφείλετο η συνεδρίαση, ο κ. Αρμένης προέβει σε ανακοίνωση η οποία με ψεύδη προσπαθούσε να απαξιώσει την εγκριθείσα από το Υπουργείο Τουρισμού μελέτη αξιοποίησης της περιοχής του «Ναυαγίου» , την οποία είχε συντάξει ο Δήμαρχος.
Επειδή δυστυχώς και από την κα Χριστίνα Τετράδη, αντιπρόεδρο του Ξ.Ε.Ε . διετυπώθη απαράδεκτη κριτική, περιορίζομαι λόγω της ιδιαίτερης εκτίμησης που έχω στην Οικογένεια της, αναφέρω μόνον ότι καλό θα ήταν να έχει ασχοληθεί με τα «παλαιά μυαλά» και όχι με ανύπαρκτες παλαιές μελέτες.
Προς απόδειξη τούτων παραθέτω αυτούσια την έγκριση της μελέτης μου από το Υπουργείο Τουρισμού.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΡΕΤΑΚΗΣ

Ο κ. Αρετάκης επισυνάπτει και την απάντηση του Δ/ντη του ιδιαίτερου γραφείου του υπουργού τουρισμού, το οποίο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, είναι απόδειξη έγκρισης της μελέτης του για το Ναυάγιο από το υπουργείο Τουρισμού:

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.