26 Ιανουαρίου 2022 (22:53)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Γ.Αρμένης για Δήμαρχο: “Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι”…

Για ανικανότητα, αδράνεια, απραξία, ψέματα και εκβιαστικό λόγο και πρακτικές κατηγορεί ανοικτά τον κ. Νικήτα Αρετάκη με ανακοίνωση του ο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 12 Αυγούστου, 2020 14:26

Για ανικανότητα, αδράνεια, απραξία, ψέματα και εκβιαστικό λόγο και πρακτικές κατηγορεί ανοικτά τον κ. Νικήτα Αρετάκη με ανακοίνωση του ο Γιώργος Αρμένης, ο οποίος μεταξύ άλλων καλεί και τους αντιδημάρχους και τους συνεργάτες του Δημάρχου να αντιδράσουν στην απαξίωση που βιώνουν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

 

“Μετά από ένα χρόνο πλήρους αδράνειας και απραξίας ο Δήμαρχος Ζακύνθου αντί να εργάζεται και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ζακυνθινών, δηλώνει πλήρη παραίτηση από την αποκλειστική του αρμοδιότητα να υλοποιεί τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου μας.

Η διάλυση των υπηρεσιών του Δήμου μας, η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής να διαχειριστεί στοιχειωδώς την καθημερινότητα των πολιτών και η καταστροφική αντίληψη του Μεσσία που έχει υιοθετήσει “σεμνά” για τον εαυτό του, μας οδηγεί ως κοινωνία σε μεγάλες περιπέτειες.

Στην παραληρηματικού τύπου τοποθέτηση του στη Συνέλευση των Βολιμών, απέδειξε ότι η ζητούμενη αυτορύθμιση, ο αυτοέλεγχος, η αξιοπιστία, η τήρηση στοιχειωδών προδιαγραφών εντιμότητας έχουν αντικατασταθεί από το ψέμα, τις μισές αλήθειες, τον εκβιαστικό λόγο και τις εκβιαστικές πρακτικές.

Η απαξίωση που βιώνουν οι Αντιδήμαρχοι του και οι συνεργάτες του, ίσως να απαιτεί την στοιχειώδη αξιοπρεπή αντίδραση τους.

Η απαξίωση του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, τα Τοπικά Συμβούλια  και τα προβλήματα της κοινωνίας και των Ζακυνθινών, πέρα από την πλήρη πολιτική και αυτοδιοικητική καταγγελία μας θα τον οδηγήσουν να απολογείται και να κολάζεται από την κοινωνία και  από θεσμούς που θα ενεργοποιούνται.

Αξίες όπως η ελευθερία , η ισότητα, η ανοχή και η κοινωνική δικαιοσύνη είναι στοιχειώδη στοιχεία με μεγάλη πολιτική σημαντικότητα.

Ο “ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ” του κ. Αρετάκη δεν έχει σχέση με αυτές τις αξίες.

“Δεν θα του άξιζε να ζει κανείς σε ένα τέτοιο κόσμο και ο άνθρωπος ακόμα και αν ήταν “νέος“ δεν θα του άξιζε σεβασμός”. (Camus)”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.