02 Δεκεμβρίου 2021 (00:41)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ματαιώνεται η συναυλία της “Ορχήστρας Νέων Ζακύνθου” με τον Δημήτρη Μπάση

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και οι μαέστροι της “Ορχήστρας Νέων Ζακύνθου || Κ. Μεϊντάνης – Θ. Καραμπιμπέρης” συναισθανόμενοι…

Ελλαδα Ζακυνθος , 11 Αυγούστου, 2020 10:01

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και οι μαέστροι της “Ορχήστρας Νέων Ζακύνθου || Κ. Μεϊντάνης – Θ. Καραμπιμπέρης” συναισθανόμενοι απόλυτα την διαμορφούμενη κατάσταση λόγω της επιδημικής έξαρσης COVID-19, ακολουθώντας τους υγειονομικούς κανόνες προφύλαξης του κοινού είναι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουν την απόφαση τους για ματαίωση της φετινής ετήσιας μουσικής εκδήλωσης – συναυλίας τους με τον ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020.
Ο κορονοϊός μας έθεσε μπροστά στην ατομική και συλλογική ευθύνη, δοκίμασε και δοκιμάζει τις αντοχές μας. Το μέγεθος της διασποράς του στην κοινωνία είναι πλέον στα χέρια όλων μας και από εμάς εξαρτάται πως θα εξελιχθεί. Από την ατομική και συλλογική συμπεριφορά μας πιθανόν να κριθεί και η ύπαρξη ή μη της κοινωνικής συνοχής. Είναι ώρα να αναλογιστούμε ατομικές και συλλογικές ευθύνες, που είναι άκρως απαραίτητες σήμερα.
Με πλήρη συναίσθηση της κατάστασης και την απόλυτη κοινωνική ευθύνη που μας διακρίνει προς αποφυγή μιας πιθανή αύξησης της έξαρσης της πανδημίας δεν θα θέλαμε έστω και ακούσια να “συνδράμουμε” προς μια τέτοια εξέλιξη. Τις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύουμε όλα θα κριθούν και από τη δική μας στάση και συμπεριφορά.
Σας ευχομάστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, να είστε ασφαλείς και υγιείς και πολύ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε πολλές φορές ακόμα σε μελλοντικές μουσικές συναντήσεις αλλά και εκπλήξεις που σας επιφυλάσσουμε για το μέλλον.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
*O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΤΣΙΟΣ
*ΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΜΠΕΡΗΣ

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.