07 Δεκεμβρίου 2021 (21:06)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Το”Ιόνιο Κύμα” πλημμύρισε με μελωδίες την Λιθακιά. Μαζί και η μαντολινάτα του χωριού.

Το “Ιόνιο Κύμα” σεργιάνισε στα λιθακιώτικα καντούνια, από την πλατεία μέχρι το κτίριο Μεσσαλά, τραγουδώντας αγαπημένους παραδοσιακούς ζακυνθινούς σκοπούς, συνεχίζοντας…

Ελλαδα Ζακυνθος , 9 Αυγούστου, 2020 16:55

Το “Ιόνιο Κύμα” σεργιάνισε στα λιθακιώτικα καντούνια, από την πλατεία μέχρι το κτίριο Μεσσαλά, τραγουδώντας αγαπημένους παραδοσιακούς ζακυνθινούς σκοπούς, συνεχίζοντας την καλοκαιρινή περιοδεία τους με τίτλο “Ενα τραγούδι για όλους”, στα χωριά της Ζακύνθου

 

 

Εκεί περίμεναν όσοι από τους Λιθακιώτες και τους επισκέπτες δεν ακολούθησαν το σεργιάνι και τους υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα. Την εκδήλωση άνοιξε η μαντολινάτα Λιθακιάς υπό τον μαέστρο Τάκη Κοριανίτη.
Τη μουσική σκυτάλη ξαναπήρε το “Ιόνιο Κύμα” και υπό την διεύθυνση του Τιμόθεου Αρβανιτάκη ταξίδεψε στις ζακυνθινές μελωδίες και τραγούδια τους παρευρισκόμενους.
Την εκδήλωση της οποίας συνδιοργανώτρια ήταν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθακιάς, παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ζακύνθου, Δ. Ακτύπης που συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ζακύνθου Δ. Καρδιανό και η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πολιτισμού, Κ. Μοθωναίου.
Και στην λιθακιά,όπως και σε όλες τις άλλες εκδηλώσεις, τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον Covid-19.
Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.