17 Μαΐου 2022 (07:07)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Δ. Ακτύπης: Εγκρίθηκε η δαπάνη για τις επισκευές του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Ζακύνθου

Με δελτίο τύπου ο βουλευτής Ζακύνθου, Διονύσης Ακτύπης, ανακοίνωσε την έγκριση χρηματοδότησης για τις επισκευές του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου,…

Ελλαδα Ζακυνθος , 9 Αυγούστου, 2020 23:10

Με δελτίο τύπου ο βουλευτής Ζακύνθου, Διονύσης Ακτύπης, ανακοίνωσε την έγκριση χρηματοδότησης για τις επισκευές του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου, από τις Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.:

“Μια βασική δέσμευση του ίδιου του Βουλευτή Ν. Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη τόσο προς την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου όσο και προς τη Δημοτική Αρχή έγινε πραγματικότητα. Με την από 5ης Αυγούστου 2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΚτΥπ Α.Ε.» εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου «Επισκευές 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Ζακύνθου» συνολικού προϋπολογισμού 375.000,00€. Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί πως σύμφωνα με την απόφαση αυτή η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» αναλαμβάνει τόσο τη χρηματοδότηση όσο και την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, προκειμένου να αποφευχθούν άστοχες ενέργειες και κωλυσιεργίες που ενδεχομένως θα καθυστερήσουν την ολοκλήρωση του έργου.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Βουλευτής, «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδίας τόσο τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κύριο Κ. Καραμανλή, όσο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΚτΥπ Α.Ε.» κύριο Θ. Γιάνναρη, για την ταχύτατη ανταπόκρισή τους στο αίτημά μου να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση της μελέτης και του έργου αποκατάστασης των σημαντικών ζημιών που προκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Ζακύνθου από τον σεισμό του 2018. Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν, είναι αδιανόητο τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα σε αίθουσες ακατάλληλες, επικίνδυνες για την ασφάλεια τους. Τέλος, θα ήθελα να υπογραμμίσω πως η υλοποίηση των έργων υποδομών απαιτεί ουσιαστική και συνεχή συνεργασία μεταξύ των θεσμικών παραγόντων του τόπου. Είναι καιρός δε ορισμένοι να πάψουν να αναλώνονται στην αναζήτηση φανταστικών αντιπάλων που δήθεν τους επιβουλεύονται και να επικεντρωθούν στον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη  του τόπου μας και τη συνολική βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας».”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.