26 Μαΐου 2022 (13:07)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Το νοσοκομείο Ζακύνθου επισκέφθηκε η Περιφερειάρχης, εν απουσία του Διοικητή

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Ζακύνθου πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Ιονίων κ. Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, η οποία συναντήθηκε με γιατρούς, νοσηλευτές και…

Ελλαδα Ζακυνθος , 6 Αυγούστου, 2020 15:49

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Ζακύνθου πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Ιονίων κ. Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, η οποία συναντήθηκε με γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους, άκουσε τα αιτήματά τους και συζήτησε τους προβληματισμούς τους.

Η Περιφερειάρχης είδε από κοντά τις αλλαγές και την αναβάθμιση που έχει γίνει στο νοσοκομείο, ενώ επισκέφθηκε και την… πολύπαθη ΜΕΘ η οποία παρέμενε κλειστή για χρόνια, αλλά πλέον από τον Μάρτιο, λειτουργεί κανονικά, απολύτως εξοπλισμένη και στελεχωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κ. Κράτσα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στον αγώνα που όπως είπε έκανε η Περιφέρεια για να μην επιστραφούν στην Ε.Ε. τα χρήματα που δόθηκαν για την ανέγερση και λειτουργία του νοσοκομείου και επεσήμανε ότι πρέπει να δοθούν και άλλα κίνητρα, πέραν των όσων υπάρχουν σήμερα, για να μπορέσουν να έρθουν ακόμα περισσότεροι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ωστόσο αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η κ. Κράτσα, ενώ επί σχεδόν ένα χρόνο δεν έχει επισκεφθεί το νοσοκομείο Ζακύνθου, επέλεξε να πραγματοποιήσει την επίσκεψη σήμερα, ημέρα που ο διοικητής του έλειπε στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στην χθεσινή σύσκεψη υπό τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και σε σειρά συναντήσεων σήμερα, λόγω της ετοιμότητας των νοσοκομείων της χώρας απέναντι στην πανδημία.

 

Ανδρέας Παπαδημητρίου

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.