19 Μαΐου 2022 (15:29)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Συνάντηση Δ. Ακτύπη για συμμετοχή της Ζακύνθου στην “Ελλάδα 2021”

Μια άκρως εποικοδομητική και παραγωγική συνάντηση είχε το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουλίου 2020 ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσιος Ακτύπης…

Ελλαδα Ζακυνθος , 4 Αυγούστου, 2020 12:44

Μια άκρως εποικοδομητική και παραγωγική συνάντηση είχε το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουλίου 2020 ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσιος Ακτύπης με τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κύριο Αθανάσιο Κανταρτζή. Κατά τη συνάντηση αυτή, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πρόταση που κατατέθηκε εκ μέρους του Βουλευτή για την πραγματοποίηση σειράς δράσεων και εκδηλώσεων στη Ζάκυνθο στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Ελλάδα 2021».

Ο κύριος Καταρτζής ενημέρωσε τον Βουλευτή πως μέχρι και το πρωί τη Πέμπτης, 30 Ιουλίου 2020, δεν είχε κατατεθεί καμία πρόταση για να ενταχθεί η Ζάκυνθος στις εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις που διοργανώνονται από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021». Η πρόταση που κατατέθηκε εκ μέρους του Βουλευτή αφορά σε ένα σύνολο εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στα πιο ιστορικά σημεία της Ζακύνθου, τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την Ελληνική Επανάσταση.

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, «Η Ζάκυνθος, ο τόπος του Εθνικού μας Ποιητή, ο τόπος όπου ορκίζονταν οι μυούμενοι στην Φιλική Εταιρεία, όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς, ο Αναγνωσταράς και άλλοι, δεν είναι δυνατό να μείνει έξω από τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Για να μη γίνει αυτό, λοιπόν, υπό την πίεση αυστηρών προθεσμιών, διαμορφώσαμε και καταθέσαμε μια πρόταση που περιλαμβάνει ένα σύνολο εκδηλώσεων και δράσεων».

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.