25 Ιανουαρίου 2022 (13:05)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Νοσοκομείο Ζακύνθου: Αναστέλλεται το επισκεπτήριο. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γιώργος Ραγκούσης, με την οποία ενημερώνει ότι αναστέλλεται το επισκεπτήριο σε όλες τις…

Ελλαδα Ζακυνθος , 3 Αυγούστου, 2020 15:47

Ανακοίνωση εξέδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γιώργος Ραγκούσης, με την οποία ενημερώνει ότι αναστέλλεται το επισκεπτήριο σε όλες τις κλινικές και φυσικά και στην ΜΕΘ, σε εφαρμογή της εγκυκλίου του υπουργείου Υγείας με τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου

“Μετά από σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένης ετοιμότητας των υγειονομικών μονάδων για τη μη διασπορά του ιού Covid-19, αναστέλλεται το επισκεπτήριο για τους νοσηλευόμενους ασθενείς σε όλες τις κλινικές καθώς και στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας.

Ο επιτρεπόμενος συνοδός κάθε ασθενούς όπου χρήζει αυτό αναγκαίο για να βρίσκεται εντός των κλινικών θα πρέπει να έχει προμηθευτεί άδεια παραμονής από τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Η άδεια παραμονής είναι αυστηρά προσωπική, την οποία θα επιδεικνύουν στην πύλη του Νοσοκομείου. Επίσης, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι ο μέγιστος αριθμός συνοδών των ασθενών θα είναι δύο, εκ περιτροπής, και για όλη τη διάρκεια παραμονής του ασθενούς στο Νοσοκομείο. Όσον αφορά τους ασθενείς που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας η ενημέρωση των συγγενών θα γίνεται τηλεφωνικά από τις 14.30 έως τις 15.00 στα τηλέφωνα: 2695360620, 2695360621.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η παραμονή στο νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα λοίμωξης ανωτέρου αναπνευστικού (πυρετός, δεκατική κίνηση, βήχας, φαρυγγαλγία, ρινική καταρροή).

Επίσης, οι εξεταζόμενοι που προσέρχονται στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου  θα προσέρχονται χωρίς συνοδό, εκτός από εκείνους που αποδεδειγμένα χρήζουν (υπερήλικες, άτομα με κινητικά προβλήματα κ.α.).

Επιπρόσθετα, παρακαλούμε το κοινό που επιθυμεί να προγραμματίσει ραντεβού για εξέταση στα Τακτικά Ιατρεία του Νοσοκομείου να μην προσέρχεται στο Νοσοκομείο, αλλά να προγραμματίζει τηλεφωνικά τα ραντεβού στη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου, στα τηλέφωνα: 2695360541, 2695360506.

Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο στο Νοσοκομείο και η παραμονή σε αυτό.

Τέλος, απαγορεύονται οι ιατρικοί επισκέπτες στο Νοσοκομείο μας.

Η ισχύς των μέτρων ξεκινούν από σήμερα  03-08-2020 και για τη λήξη τους θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.