26 Μαΐου 2022 (14:32)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Αρνητικά όλα τα τεστ των εργαζομένων στον “Καπαρέλη”

Αρνητικά στον κορωνοϊό είναι όλα τα δείγματα που ελήφθησαν από τους εργαζόμενους στο πολυκατάστημα Καπαρέλης, του οποίου ένας υπάλληλος βρέθηκε…

Ελλαδα Ζακυνθος , 3 Αυγούστου, 2020 17:33

Αρνητικά στον κορωνοϊό είναι όλα τα δείγματα που ελήφθησαν από τους εργαζόμενους στο πολυκατάστημα Καπαρέλης, του οποίου ένας υπάλληλος βρέθηκε θετικός και παραμένει σε κατ΄οίκον καραντίνα.

Η εταιρεία είχε εκδώσει δελτίο τύπου με το οποίο γνωστοποιούσε ότι ο υπάλληλος της βρέθηκε θετικός στον covid 19 και πως έγινε δειγματοληψία όλων των εργαζομένων στην επιχείρηση η οποία παρέμεινε κλειστή.

Σε ανακοίνωσή της μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, η εταιρεία αναφέρει:

“Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης της εταιρείας μας θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό της Ζακύνθου ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από τον ΕΟΔΥ των δειγμάτων που λήφθηκαν από το προσωπικό και τα στελέχη της εταιρείας μας, συνολικά 40 δείγματά τα οποία ΟΛΑ βρέθηκαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ στον covid-19.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες και όλους για τη συμπαράστασή σας. Είναι πολύ σημαντικό, σε μια δύσκολη στιγμή για μια εταιρεία, που 25 χρόνια αγωνίζεται για την οικοδόμηση μιας αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης με όλους.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ολική απολύμανση όλων των χώρων, εντός και εκτός του καταστήματος, καθώς και σε όλα τα οχήματα και τον εξοπλισμό της εταιρείας.

Το πολυκατάστημα ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ στον κάμπο Γαϊτανίου, συνεχίζει από αύριο 04-08-2020 όλες τις δραστηριότητές του, με ακόμα μεγαλύτερη προσοχή και επιμέλεια, με ακόμα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τους επισκέπτες και εργαζομένους.

Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, όπως και όλος ο πλανήτης αυτή την περίοδο, ελπίζοντας να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί στο τέλος.

Ευχόμαστε και συμπαραστεκόμαστε στον συνάδελφό (που δεν παρουσιάζει συμπτώματα) μας για γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο.

Υγεία και καλή δύναμη σε όλους.
Με εκτίμηση
ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΕΠΕ”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.