24 Ιανουαρίου 2022 (13:21)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Άλλα τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ζάκυνθο

Άλλα τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού τα δύο Ζακυνθινών και το τρίτο Πολωνής τουρίστριας έχουμε στο νησί. Στον έναν Ζακυνθινό…

Ελλαδα Ζακυνθος , 2 Αυγούστου, 2020 12:02

Άλλα τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού τα δύο Ζακυνθινών και το τρίτο Πολωνής τουρίστριας έχουμε στο νησί. Στον έναν Ζακυνθινό του ανακοινώθηκε χθες και στον άλλον από τις 28 Ιουλίου και βρίσκεται σε κατ΄οίκον καραντίνα, καθώς πρόκειται για τον σύζυγο της μητέρας και πατέρα της νεαρής που βρέθηκαν θετικές στις 25 Ιουλίου και μένουν στην ευρύτερη περιοχή του Μαχαιράδου.

Το άλλο “Ζακυνθινό” επιβεβαιωμένο κρούσμα, το οποίο και ανησυχεί περισσότερο τις αρχές, είναι επίσης άνδρας ο οποίος εργάζεται στο γνωστό πολυκατάστημα “Καπαρέλης”, οι εργαζόμενοι του οποίου ήδη εκλήθησαν να δώσουν δείγμα. Μάλιστα η εταιρεία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση

«Η εταιρεία ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΕΠΕ ενημερώνει το κοινό ότι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος covid-19 στο κεντρικό μας κατάστημα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Σάββατο μεσημέρι ενημερωθήκαμε ότι ένας εργαζόμενος διοικητικός υπάλληλος βρέθηκε θετικός στον ιό χωρίς να παρουσιάζει συμπτώματα.
Αμέσα από το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ λήφθηκαν δείγματα από όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες του καταστήματος και αναμένουμε τα αποτελέσματα, για τα οποία θα υπαρξει επίσημη ανακοινωση.
Η εταιρεία μας από την πρώτη στιγμή εμφάνισης του κορονοϊού έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και προστασίας των εργαζομένων και του κοινού, συμμορφούμενη με τις εκάστοτε οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Με αίσθημα ευθύνης για την προστασία των εργαζομένων και του κοινού και μεχρι την λήψη των αποτελεσμάτων του ελέγχου, αλλά και για να ολοκληρωθεί η ολική απολύμανση των χώρων, η εταιρεία μας αποφάσισε από την Δευτέρα 3 Αυγούστου να παραμείνει κλειστό το κεντρικό κατάστημα του Γαϊτανίου, παρ ότι δεν μας ζητήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ.
Καλούμαστε όλοι μας να εφαρμόζουμε όλα τα προτεινόμενα μέτρα προφύλαξης για την προστασία του εαυτού, μας της οικογένειας μας και της κοινωνίας μας ώστε μετα από αυτή την περιπέτεια να βγούμε πιο δυνατοί».

Το τρίτο κρούσμα είναι μια Πολωνή τουρίστρια η οποία ενημερώθηκε απλο τον ΕΟΔΥ ότι είναι θετική στον κορωνοϊό και η οποία προσήλθε σήμερα στο νοσοκομείο Ζακύνθου, από όπου όμως δεν ελήφθη δείγμα και καθώς είναι ασυμπτωματική, μεταφέρεται στο ξενοδοχείο καραντίνας στο Κερί.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.