19 Μαΐου 2022 (16:05)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Η “ΑΝΑΔΡΑΣΗ” για την απόφαση απαλλαγής τελών χρήσης αποχετευτικού για επιχειρήσεις

Στην απόφαση του Δήμου να απαλλαγούν από τα τέλη αποχετευτικού δικτύου όσες επιχειρήσεις έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους και για…

Ζακυνθος , 31 Ιουλίου, 2020 10:30

Στην απόφαση του Δήμου να απαλλαγούν από τα τέλη αποχετευτικού δικτύου όσες επιχειρήσεις έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους και για αναλογική χρέωση όσων θα λειτουργήσουν για ορισμένο χρονικό διάστημα, αναφέρεται σε δελτίο τύπου της “Ανάδρασης”, με την επισήμανση ότι η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από δικής της αιτιολογημένη πρόταση:

“Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΖ, η παράταξή μας ΑΝΑΔΡΑΣΗ, επανέφερε το αίτημα των παραγωγικών φορέων της Ζακύνθου, για την στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από την οικονομική κρίση που επέφερε η πανδημία! (Παρόμοια πρόταση κατατέθηκε και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Ιουλίου).

Μετά από την αιτιολογημένη πρότασή μας, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ:

  • Απαλλαγή από τέλη χρήσης αποχετευτικού δικτύου για όλες τις επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει την λειτουργία τους.
  • Αναλογική χρέωση, σύμφωνα με το χρόνο λειτουργίας τους, των τελών χρήσης αποχετευτικού δικτύου για όσες επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Η παράταξή μας συνεχίζει να λειτουργεί θετικά και δημιουργικά προς το συμφέρον όλων των κατοίκων του νησιού μας και δεν επηρεάζεται από μικροπολιτικές και μικροσυμφέροντα.

Σύνθημά μας είναι: ΠΡΩΤΑ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ!”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.