25 Ιανουαρίου 2022 (12:54)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Το Μάτι μας στοιχειώνει

Αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ως συνομιλίες μεταξύ του τότε Αρχηγού της Πυροσβεστικής και του εμπειρογνώμονα αξιωματικού,…

Αρθρογραφία Ελλαδα Ζακυνθος , 29 Ιουλίου, 2020 10:00

Αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ως συνομιλίες μεταξύ του τότε Αρχηγού της Πυροσβεστικής και του εμπειρογνώμονα αξιωματικού, είναι Φυσικό να προκαλούν φρίκη. Δεν είναι τα μόνα στοιχεία δυστυχώς από τις προσπάθειες της τότε πολιτικής ηγεσίας, να συγκαλύψει την τραγωδία, τα αίτια της και τις τυχόν ευθύνες.

Από το πρώτο βράδυ ήταν ορατό αυτό δια γυμνού οφθαλμού. Ακόμη και στην καταμέτρηση των νεκρών έκαναν δυστυχώς λάθος πρόσθεση. Είχαν λοιπόν οι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δώσει κακό δείγμα γραφής από την πρώτη στιγμή σε αυτό.

Οι τωρινές αποκαλύψεις μέσω των μαγνητοφωνήσεων είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Το θέμα για την κοινωνία δεν είναι μόνον οι ευθύνες και η αμέλεια,τα περί δόλου και ποιών τα έρευνα η δικαιοσύνη.

Εκείνο που “διαολίζει” το μυαλό του απλού ανθρώπου είναι η έλλειψη θάρρους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να ζητήσουν μια συγγνώμη, να κάνουν κάτι για τους νεκρούς.

Τίποτα, σαν να θέλουν να μην υπάρχουν. Αυτό η κοινωνία δεν το συγχωρεί, άλλο τι θα κάνει η Δικαιοσύνη και θα τους στοιχειώνει.

 

Δ.Π.Ι.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.