07 Δεκεμβρίου 2021 (20:13)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Στο νομικό τμήμα της ΠΟΕ ΟΤΑ αναρτήσεις του Δημάρχου και απαξιωτικά δημοσιεύματα για τους εργαζόμενους του Δήμου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Δήμο Ζακύνθου, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μην αφήσουν αναπάντητες τις κατηγορίες, τα…

Ελλαδα Ζακυνθος , 29 Ιουλίου, 2020 09:30

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Δήμο Ζακύνθου, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μην αφήσουν αναπάντητες τις κατηγορίες, τα υπονοούμενα και τις ύβρεις του Δημάρχου απέναντί τους αλλά ούτε τα απαξιωτικά και συκοφαντικά, όπως οι ίδιοι τα αποκαλούν, δημοσιεύματα και αναφορές πολύ μικρής μερίδας τοπικών μέσων, τα οποία κατηγορούν ότι λειτουργούν προκλητικά μεροληπτικά υπέρ του κ. Αρετάκη, στοχοποιώντας τους εργαζόμενους

Οι εργαζόμενοι του Δήμου έκαναν χθες γενική συνέλευση, με συμμετοχή που ξεπέρασε το 80%, παρουσία και εκπροσώπου της ΠΟΕ ΟΤΑ και μετά έλαβαν ομόφωνα απόφαση να εξουσιοδοτήσουν το νομικό τμήμα της Ομοσπονδίας προκειμένου να αναλάβει τα περαιτέρω τόσο για τις αναρτήσεις και τις δηλώσεις του κ. Αρετάκη, όσο και για τα δημοσιεύματα και τις αναφορές των συγκεκριμένων μέσων.

Το θέμα αναμένεται να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ζακύνθου θα συναντηθεί για όλα τα παραπάνω, την Πέμπτη, με τον υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο.

Το δεύτερο θέμα που απασχόλησε την συνέλευση των εργαζομένων ήταν η έλλειψη προσωπικού του Δήμου, το οποίο είναι κατά 118 άτομα λιγότερο, σύμφωνα με τον Σύλλογο εργαζομένων και η άρνηση του Δημάρχου να προσλάβει εργαζόμενους, παρά το γεγονός ότι έχει την ευχέρεια να το πράξει μετά και τις ανακοινώσεις και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το υπουργείο Εσωτερικών.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.