02 Δεκεμβρίου 2021 (00:20)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ρ. Κράτσα για Θ. Γαλιατσάτο: “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”

Απάντηση στους ισχυρισμούς του κ. Γαλιαστάτου, ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή σφετερίζεται έργα της δικής του περιόδου, έδωσε η κ….

Ελλαδα Ζακυνθος , 27 Ιουλίου, 2020 15:03

Απάντηση στους ισχυρισμούς του κ. Γαλιαστάτου, ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή σφετερίζεται έργα της δικής του περιόδου, έδωσε η κ. Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, κατηγορώντας τον για μιζέρια και παραπληροφόρηση.

Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση της Περιφερειάρχη στον προκάτοχό της:

““Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη” απαντά η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, στον Θόδωρο Γαλιατσάτο αναφορικά με την αντίδρασή του στο γεγονός της ανακοίνωσης οτι εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το έργο του τουριστικού καταφυγίου στη θέση “Σπηλιά” της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας

“Το έργο ξεκίνησε να δρομολογείται το 2012, πριν από οχτώ χρόνια, και επί εποχής Γαλιατσάτου ήταν σε βαλτωμένη κατάσταση με πολλά τεχνικά και διοικητικά ζητήματα που το κρατούσαν στάσιμο.

Ξεπεράσαμε τα προβλήματα, καταλήξαμε σε συμφωνία με τον ΟΛΚΕ και το ΤΑΙΠΕΔ για το ποσοστό συμμετοχής τους στη χρηματοδότηση και το έργο προχωρεί προς δημοπράτηση, θα ολοκληρωθεί και θα αποδοθεί στην κοινωνία.

Δεν μας εκπλήσσει η αντίδραση του κ. Γαλιατσάτου. Είναι συνήθης.

Δεν θέλει να γίνει κανένα έργο. Είναι πια εμφανές. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει το έργο της Περιφερειακής Αρχής, να παραπληροφορήσει την κοινωνία, να λοιδορήσει τους αρμόδιους, να καθυστερήσει την ανάπτυξη.

Τον αφήνουμε στην μιζέρια του!”, απαντά η Περιφερειάρχης”

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.