25 Ιανουαρίου 2022 (13:39)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ο “Ποπολάρος” την επομένη της πυρκαγιάς. Ολοκληρωτική καταστροφή (φωτορεπορτάζ)

Ολοσχερής είναι η καταστροφή που υπέστη από την χθεσινή πυρκαγιά η πασίγνωστη στην Ζάκυνθο και όχι μόνο, ταβέρνα “Ο Ποπολάρος”….

Ελλαδα Ζακυνθος , 27 Ιουλίου, 2020 15:58

Ολοσχερής είναι η καταστροφή που υπέστη από την χθεσινή πυρκαγιά η πασίγνωστη στην Ζάκυνθο και όχι μόνο, ταβέρνα “Ο Ποπολάρος”. Οι εικόνες, μία ημέρα μετά την φωτιά, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Η φωτιά ξέσπασε χθες Κυριακή λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, αρχικά στην κουζίνα και επεκτάθηκε ταχύτατα στους υπόλοιπους χώρους του καταστήματος. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και έδωσαν σκληρή μάχη με τις φλόγες, ο οποίες όμως κατέστρεψαν την 30 χρόνων επιχείρηση.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Γιώργος Βυθούλκας, μιλώντας στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ» δήλωσε: «Στις 11:30 έφυγα από το μαγαζί και πήγα στην πόλη και 12.10 με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου. Είχε έρθει ήδη η πυροσβεστική. Εκείνη τη στιγμή είχε πάρα πολύ καπνό στο μαγαζί. Άνοιξα την πόρτα να μπω μέσα αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω είχε πολύ καπνό. Ήταν πλήθος κόσμου έξω. Από εκεί και πέρα δεν έσβηνε η φωτιά με τίποτα. Κάηκε ολοσχερώς το μαγαζί, δεν έμεινε τίποτα. Η Πυροσβεστική έδρασε αμέσως αλλά είχε πάρει η στέγη φωτιά και δεν έσβηνε. Μάλλον από βραχυκύκλωμα στον πίνακα ξεκίνησε η φωτιά. Ευτυχώς που σώθηκε η οικογένεια μου και με τα χρόνια θα δουλέψουμε και θα το ξαναφτιάξουμε πάλι το μαγαζί. Στεναχωρήθηκα γιατί είχα μέσα έναν πίνακα με 1.100 μαρτυρικά από βαφτίσια που έχουμε κάνει στο μαγαζί και κάηκε. Θα ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν».

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.