26 Ιανουαρίου 2022 (23:00)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Καθαρίστηκε η Αλ. Ρώμα. Απογοητευτική η συμμετοχή (φωτό και βίντεο)

Στις 10.00 το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε ο καθαρισμός της Αλ. Ρώμα, με μικρή συμμετοχή, τόσο από πλευράς του Δήμου…

Ελλαδα Ζακυνθος , 26 Ιουλίου, 2020 10:36

Στις 10.00 το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε ο καθαρισμός της Αλ. Ρώμα, με μικρή συμμετοχή, τόσο από πλευράς του Δήμου όσο και από τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο.

Τις σκούπες, τις μάνικες, τις σακούλες και τις χλωρίνες στα χέρια πήραν, από την πλευρά του Δήμου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Κακολύρης, ο γραμματέας Παναγιώτης Δρόσος και ένας υπάλληλος του Δήμου, καθώς οι προσπάθειες του κ. Κακολύρη να συμμετάσχουν στον καθαρισμό περισσότεροι υπάλληλοι, δεν ευοδώθηκαν. Αιτία η άρνηση της Δημοτικής αρχής να πληρώσει Κυριακάτικο ημερομίσθιο αλλά και των εργαζομένων στον Δήμο να πάρουν αντ΄αυτού δύο ρεπό.

Αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι από τους 200 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Αλ. Ρώμα και που διαμαρτύρονται -και δικαίως- για την κατάστασή της, μόνο 6 συμμετείχαν στον καθαρισμό της. Προφανώς και δεν ήταν υποχρεωμένος κανείς τους να το κάνει, πόσω δε μάλλον όταν πληρώνουν δημοτικά τέλη και για αυτόν τον λόγο, για να είναι δηλαδή καθαρός και ασφαλής ο πεζόδρομος μπροστά στα καταστήματά τους. Στο σημείο ήταν επίσης και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, Κων/νος Πέττας.

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.