19 Μαΐου 2022 (15:15)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Σαμπάνια και ο ύμνος του Ολυμπιακού στη διαπασών για τον Sa σε γνωστό beach bar της Ζακύνθου

Άλλη μια θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οπαδοί του Ολυμπιακού στον τερματοφύλακα της ομάδας,  Jose Sa στην Ζάκυνθο, όπου και επέλεξε να…

Ελλαδα Ζακυνθος , 25 Ιουλίου, 2020 19:28

Άλλη μια θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οπαδοί του Ολυμπιακού στον τερματοφύλακα της ομάδας,  Jose Sa στην Ζάκυνθο, όπου και επέλεξε να περάσει το τριήμερο ρεπό που δόθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Αυτή τη φορά ο ύμνος του Ολυμπιακού ακούστηκε στη… διαπασών σε πασίγνωστη παραλία του νησιού και συγκεκριμένα στο Porto Azzuro.

Οι εργαζόμενοι του Beach Bar,  γνωστοί οπαδοί του Θρύλου οι περισσότεροι, το οποίο επέλεξε ο Jose Sa μαζί με την οικογένειά του, για να περάσει την ημέρα του, του επεφύλαξαν μια έκπληξη. Έβαλαν τον ύμνο του Ολυμπιακού στα ηχεία και πρόσφεραν στον πορτιέρο των ερυθρόλευκων, στην σύζυγό του σαμπάνια.

 

 

Εκτός από τους γνωστούς σε όλο το νησί, ερυθρόλευκους οπαδούς του συγκεκριμένου beach bar, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού έσπευσαν να φωτογραφηθούν και άλλοι φίλοι της ομάδας που είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί.

Είναι περιττό να αναφέρουμε πως οι ευχές για νίκη του Ολυμπιακού στον αγώνα κυπέλλου, όποτε αυτός γίνει και επί της Wolves, ήταν αυτές που… συνόδευσαν την σαμπάνια.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.