Προβλήματα στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης έφερε η πανδημία
Σε περίοδο αβεβαιότητας έχουν εισέλθει ποδοσφαιρικοί σύλλογοι στην Ευρώπη εξαιτίας της πανδημίας που στέρεψε τα ταμεία τους.

Σε περίοδο αβεβαιότητας έχουν εισέλθει ποδοσφαιρικοί σύλλογοι στην Ευρώπη εξαιτίας της πανδημίας που στέρεψε τα ταμεία τους.
Η πορτογαλική Άβες δυο χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλου Πορτογαλίας, διέρχεται μια τεράστια οικονομική κρίση που μεταφράζεται και σε κρίση στα εσωτερικά της ομάδας. Παίκτες αποχωρούν καθώς η διοίκηση αδυνατεί να πληρώσει μισθούς, ενώ ανακοινώθηκε πως θα δεν καταστεί δυνατόν η ομάδα να μεταβεί στην πόλη Πορτιμάο για το τελευταίο παιχνίδι του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η Άβες έχει ήδη υποβιβαστεί κατηγορία.
Στη Γαλλία, η Μπορντώ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Η κατάσταση του ιστορικού συλλόγου έχει οδηγήσει χιλιάδες υποστηρικτές στους δρόμους ενώ το μέλλον της ομάδας μπήκε και στην ατζέντα των υποψηφίων στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Η διοίκησή προειδοποιεί ότι έχει ήδη ξεκινήσει περίοδος αυστηρής λιτότητας.
Ακόμα και στη Μπαρτσελόνα, τον σύλλογο με την υψηλότερη μισθοδοσία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η κρίση γίνεται αισθητή. Οι παίκτες αποδέχθηκαν μείωσης αποδοχών κατά 70% κατά την περίοδο αναστολής του ισπανικού πρωταθλήματος.