26 Ιανουαρίου 2022 (22:10)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ευρεία σύσκεψη για να “ξεκολλήσει” το Master Plan Λιμένα Ζακύνθου

Μετά από πρόσφατη επικοινωνία του Βουλευτή Ν. Ζακύνθου κ. Διονύση Ακτύπη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Γ….

Ελλαδα Ζακυνθος , 24 Ιουλίου, 2020 10:31

Μετά από πρόσφατη επικοινωνία του Βουλευτή Ν. Ζακύνθου κ. Διονύση Ακτύπη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννη προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 ευρεία σύσκεψη με κεντρικό θέμα συζήτησης το Master Plan Λιμένα Ζακύνθου. Στην εν λόγω σύσκεψη θα συμμετάσχουν, ο ίδιος ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου κύριος Δ. Ακτύπης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών κύριος Γ. Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας κύριος Ε. Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κύριος Γ. Διδασκάλου, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κυρία Ρ. Κράτσα, ο Δήμαρχος Ζακύνθου κύριος Ν. Αρετάκης, καθώς και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ζακύνθου κύριος Α. Πλέσσας.

 

Από τη συζήτηση μεταξύ των προαναφερθέντων αναμένεται να προκύψουν απαντήσεις και λύσεις σε σημαντικά ζητήματα γύρω από την υλοποίηση του Master Plan Λιμένα Ζακύνθου. Η θέση της  προβλήτας για τα κρουαζιερόπλοια, η δρομολόγηση του συνόλου των έργων που έχει ανάγκη το λιμάνι Ζακύνθου, αλλά και θέματα που αφορούν στη διαχείριση της χρηματοδότησης του έργου είναι μερικά μόνο από τα μείζονα ζητήματα ,τα οποία πρόκειται να συζητηθούν ενδελεχώς.

 

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.