25 Ιανουαρίου 2022 (13:48)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“Άγνωστος” είχε σφραγίσει την παιδική χαρά στην παραλία! Πως άνοιξε μέσω ρεπορτάζ του zantereport

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τις δεκάδες μαμάδες, μπαμπάδες αλλά κυρίως τα παιδιά τους, που από το πρωί επισκέπτονταν την παιδική…

Ελλαδα Ζακυνθος , 24 Ιουλίου, 2020 19:48

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τις δεκάδες μαμάδες, μπαμπάδες αλλά κυρίως τα παιδιά τους, που από το πρωί επισκέπτονταν την παιδική χαρά που βρίσκεται στην παραλία, πίσω από την πλατεία Σολωμού, αλλά την έβρισκαν κλειστή και “σφραγισμένες” με απαγορευτικές κορδέλες και τις δύο εισόδους της!

Μετά από τις καταγγελίες των γονέων, το zantereport, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Τάσο Πλέσσα, προκειμένου να μάθουμε για ποιο λόγο έκλεισε η παιδική χαρά. Ο κ. Πλέσσας δήλωσε άγνοια για το γεγονός και μάλιστα εξέφρασε και την έκπληξή του, καθώς δεν υπήρξε ποτέ απόφαση ή εντολή του φορέα, να κλείσει η παιδική χαρά.

 

Αρχικά εκφράστηκε η υπόθεση ότι επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση και τον φωτισμό, είναι πιθανόν να έκλεισε από τους ηλεκτρολόγους για να διορθωθεί το πρόβλημα, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο κ. Πλέσσας μιλώντας στο zantereport καταγγέλλει ανοικτά “ενέργεια που σκοπό έχει να εκθέσει το Λιμενικό Ταμείο, έναντι των χρηστών της παιδικής χαράς”, χωρίς ωστόσο να μπορεί να υποθέσει, πόσω δε μάλλον να υποδείξει, ποιος μπορεί να είναι ο “δράστης”.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών,, το Λιμενικό Ταμείο αφαίρεσε τους κάδους απορριμμάτων από την παραλιακή και προφανώς και από το συγκεκριμένο σημείο, εκτός από μερικούς μπλε κάδους ανακύκλωσης.

Μετά την επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Πλέσσα και αφού ερεύνησε σχετικά με το συμβάν, πήγε ο ίδιος το απόγευμα και έβγαλε τις απαγορευτικές κορδέλες, παραδίδοντας στα παιδιά και τους γονείς τους την πάρα πολύ, είναι η αλήθεια, δημοφιλή παιδική χαρά της πόλης.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι από το πρωί δεν ασχολήθηκε κανένας αρμόδιος με το θέμα, καθώς είναι σχεδόν απίθανο οι καταγγελίες να έγιναν μόνο στο zantereport και επίσης προκαλείται και το εύλογο ερώτημα πως είναι δυνατόν από την στιγμή που έχουν προκληθεί τόσες αντιδράσεις να μην το έχει αντιληφθεί κανένας από τον φορέα στον οποίο ανήκει η παιδική χαρά, δηλαδή το Λιμενικό Ταμείο!

Αυτά που μένει να αποκαλυφθούν είναι ο δράστης ή οι δράστες αλλά και το κίνητρό του ή τους.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.