25 Ιανουαρίου 2022 (12:25)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Γ. Τσουρουνάκης: Στο ξενοδοχείο καραντίνας βρίσκεται ΜΟΝΟ η τριμελής οικογένεια από την Πολωνία

Τέλος στην παραφιλολογία που αναπτύσσεται από διάφορους κινδυνολόγους, δυστυχώς μεταξύ αυτών και κάποιοι που υποτίθεται ότι ενημερώνουν τον κόσμο και…

Ελλαδα Ζακυνθος , 23 Ιουλίου, 2020 19:23

Τέλος στην παραφιλολογία που αναπτύσσεται από διάφορους κινδυνολόγους, δυστυχώς μεταξύ αυτών και κάποιοι που υποτίθεται ότι ενημερώνουν τον κόσμο και αυτοαποκαλούνται “δημοσιογράφοι”, για ύπαρξη κρουσμάτων, φανερών, κρυφών, ανακοινωμένων ή μη, βάζει με ανακοίνωσή του στο facebook και ο γνωστός ξενοδόχος, κ. Γιώργος Τσουρουνάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι στο ξενοδοχείο καραντίνας, το οποίο και του ανήκει, δεν φιλοξενείται κανείς άλλος πέραν την τριμελούς οικογένειας της εγκύου που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Το τελευταίο διάστημα διάφοροι συνωμοσιολόγοι έχουν αρχίζει να διασπείρουν και πάλι φήμες για δήθεν ύπαρξη κρουσμάτων τα οποία υποτίθεται ότι κάποιοι κρύβουν, ποιος ξέρει γιατί… Η αλήθεια είναι πως μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το μόνο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ζάκυνθο είναι η Πολωνή έγκυος μητέρα, η οποία και φιλοξενείται μαζί με την οικογένειά της στο εν λόγω ξενοδοχείο. Όλα τα άλλα είναι διαδόσεις, τις οποίες ενισχύουν και ορισμένες “κίτρινες” πένες και φωνές του νησιού.

 

Ανδρέας Παπαδημητρίου

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.