25 Ιανουαρίου 2022 (13:42)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Παραδόθηκαν στο νοσοκομείο Ζακύνθου οι δύο μοριακοί αναλυτές

Οι δύο πρώτοι υπερσύγχρονοι Μοριακοί Αναλυτές για την ταχεία ανίχνευση του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων αντιδραστηρίων τους παραδόθηκαν στο Γενικό…

Ελλαδα Ζακυνθος , 20 Ιουλίου, 2020 10:41

Οι δύο πρώτοι υπερσύγχρονοι Μοριακοί Αναλυτές για την ταχεία ανίχνευση του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων αντιδραστηρίων τους παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου μετά από απόφαση του Υπουργείου Υγείας.

«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τόσο τον Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια όσο και τον Υφυπουργό Β. Κοντοζαμάνη για την πολύτιμη συμβολή τους στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου. Με τους δύο νέους Mοριακούς Αναλυτές (PCR) θα καταστεί δυνατή η άμεση διάγνωση της νόσου μέσα σε 45 μόλις λεπτά», δήλωσε ο Βουλευτής και συνέχισε, «Στο αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να παραδοθεί στο νοσοκομείο μας και ο τρίτος Μοριακός Αναλυτής καθώς και τα απαραίτητα  αντιδραστήριά του. Αυτό το καλοκαίρι όλοι ξέρουμε ότι θα είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι από τα προηγούμενα. Εμείς, όμως, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να υποδεχθούμε τους επισκέπτες, που επιθυμούν να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού μας, με τον πιο ασφαλή υγειονομικά τρόπο».

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.