24 Ιανουαρίου 2022 (12:41)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Πως “σύρθηκε” ο Δήμος να καθαρίσει την πλατεία Σολωμού

Το τι ακριβώς συνέβη και ο κ. Δήμαρχος αποφάσισε ή μάλλον υποχρεώθηκε, να καθαρίσει την πλατεία Σολωμού, περιγράφει σε ανάρτησή…

Ελλαδα Ζακυνθος , 19 Ιουλίου, 2020 17:41

Το τι ακριβώς συνέβη και ο κ. Δήμαρχος αποφάσισε ή μάλλον υποχρεώθηκε, να καθαρίσει την πλατεία Σολωμού, περιγράφει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Πόλης Κων/νος Πέττας:
“Το Ιστορικό μιας αναγκαίας και επιτακτικής πράξης για την Δημόσια Υγεία και τον σεβασμό στον εαυτό μας και την Πόλη μας.
Τετάρτη απόγευμα ανακοινώνεται ο καθαρισμός της πλατείας από το Τοπικό Συμβούλιο Πόλης ,Την Εθελοντική ομάδα Λιθακιάς (με το πυροσβεστικό όχημά τους) και τον Σύλλογο εργαζομένων του Δήμου για το Σάββατο.. Παρασκευή πρωί ο Δήμαρχος αρνείται να μας παραχωρήσει το πυροσβεστικό του Δήμου και υπόσχεται ότι τον καθαρισμό θα τον κάνει Δήμος από μόνος του. Σάββατο βράδυ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναθέτει τον καθαρισμό της πλατείας σε ιδιωτική εταιρία. Κυριακή πρωί και εγένετο φώς.
Εκφράζουμε τη χαρά μας .Αναμένουμε και άλλες παρόμοιες δράσεις καθαρισμού και σε άλλες περιοχές μιας Όχι και τόσο καθαρής Πόλης.”
Το ότι ο Δήμος, ουσιαστικά σύρθηκε να κάνει αυτά, που σε όλη την υπόλοιπη χώρα θεωρούνται αυτονόητα, δεν πρέπει να περνά αψήφιστα. Αν ο οποιοσδήποτε Δήμαρχος για να κάνει το καθήκον του χρειάζεται πρώτα να “σπάει τα μούτρα του” και να υποχρεώνεται σε αναδιπλώσεις, είτε μετά την κατακραυγή εκπροσώπων και πολιτών είτε λόγω αντιδράσεων που προκαλούνται από δημοσιεύματα, τότε πολύ απλά, δεν κάνει γι΄ αυτή τη δουλειά.
Α.Π.
(οι φωτό είναι από ανάρτηση του κ. Γιάννη Δεμέτη)
Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.